Bij dit restaurant nabij Gennep moet u écht eens geweest zijn!

In een oud gemeentehuis midden in het centrum van Wanroij is een enthousiaste ondernemer begonnen met een horecagelegenheid. Er werd veel tijd en moeite gestopt in de combinatie van lekker eten en drinken in een heerlijk informele setting. Dat is dan ook precies waar het bij Grand Café ’t Raadhuis om draait. Dit is niet alleen een restaurant nabij Gennep, maar ook een unieke locatie die beschikt over extra zalen voor feesten en vergaderingen.

Een veelzijdig restaurant vlakbij Gennep

Even wat drinken, lunchen of uitgebreid dineren: in dit restaurant nabij Gennep kan het allemaal! De gerechten die hier voor u bereid worden, bevatten alleen verse en eerlijke streekproducten. Dat in combinatie met het culinair vakmanschap van het personeel zorgt voor eerlijk en uiterst smaakvol eten. Grand Café ’t Raadhuis heeft echter meer te bieden dan een uitgebreid restaurant waar u terechtkunt. Dit restaurant in Gennep beschikt namelijk ook over een restaria waar u verschillende luxe broodjes, uitsmijters, snacks en andere warme schotels kunt nuttigen. Maar ook voor de catering bij u thuis kunt u hen inschakelen. Van kleine hapjes en drankjes tot complete dinerbuffetten, alles zal tot in de puntjes worden verzorgd.

Dit restaurant in de buurt van Gennep heeft meer te bieden dan enkel eetgelegenheden

Grand Café ’t Raadhuis verzorgt voor u niet alleen het lekkerste eten, maar helpt u ook graag bij het organiseren van vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, familiereünies en teamuitjes. Denk hierbij aan grote binnen- en buitenactiviteiten, zoals van bloemschikken tot solex rijden. Ze bieden de mogelijkheid om voor u een activiteit op maat samen te stellen. Of u de culinaire weg in wilt slaan of juist een sportief uitje op het oog heeft, bij Grand Café ’t Raadhuis is alles mogelijk.

Voor bijna alle gelegenheden kunt u terecht bij dit restaurant nabij Gennep

Doordat dit restaurant in de omgeving van Gennep omringt is met fietsroutes, is deze locatie ook uitermate geschikt als tussenstop om een heerlijk hapje of drankje te nuttigen. U ziet wel, u kunt hier voor bijna alle gelegenheden terecht. Bekijk het aanbod op de website of neem contact op met Grand Café ’t Raadhuis om een reservering te plaatsen. Weet u al wanneer u hier een hapje of drankje gaat nuttigen?

http://raadhuiswanroij.nl/