Boek een originele feestlocatie in Maastricht

Wilt u uw gasten verrassen met een feest op een originele locatie? Bij Rederij Stiphout huurt u een mooi passagiersschip in Zuid-Limburg. Vanuit het schip heeft u een mooi uitzicht op de stad en de omgeving. Uw gasten genieten hier in alle rust en luxe van uw feest. Geniet van een cocktail aan de scheepsbar, van heerlijke maaltijden en van dansen op de dansvloer. Daarbij zijn er verschillende entertainmentmogelijkheden. Denk hierbij aan een themacruises, een DJ, een tafelgoochelaar of een spelletje Black Jack. Reserveer dus snel deze originele feestlocatie in Maastricht.

Ontdek verschillende feestarrangementen

Een onvergetelijk feest organiseren in Maastricht? Organiseer dan een themacruise! Rederij Stiphout biedt u een unieke feestlocatie in Maastricht aan: een passagiersschip. Deze specialist werkt samen met verschillende artiesten- en theaterbureaus. Daardoor is het mogelijk om te kiezen uit een breed aanbod aan entertainment. Wilt u een feest in piratenstijl? Of wat dacht u van een glamour avondje in las Vegas stijl?  De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is het passagiersschip ook de ideale locatie voor een vergadering. Het uitzicht vanop de boot zal uw medewerkers vast inspiratie geven. Rederij Stiphout zorgt er altijd voor dat uw vergadering of feest helemaal op maat is. Maak dus snel een afspraak voor het huren van deze originele locatie.

Verken de stad vanuit een authentieke bus

Wilt u op een originele manier kennismaken met Maastricht? Boek dan een gele, Amerikaanse bus voor uw gezelschap bij Rederij Stiphout. Hierbij maakt u een rondrit van ca. 45 minuten. Hierbij heeft u de kans om zowel het historische als moderne Maastricht te ontdekken. Daarbij is het ook mogelijk om deze bus te huren om uw gasten naar uw feestlocatie in Maastricht te brengen. Bij deze specialist kunt u terecht voor onvergetelijke feesten in deze gezellige Limburgse stad. Bekijk snel de mogelijkheden op de website van Rederij Stiphout.

https://www.stiphout.nl/home