WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Campers en caravans van gerenommeerde A-merken vindt u bij deze specialist

Bent u van plan om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen? Dat is een hele leuke, maar ook een bijzondere en weldoordachte aankoop. Daarom wilt u deze natuurlijk het liefst aanschaffen bij een aanbieder met een prettige service en een ruim aanbod aan campers en caravans. In dit geval doet u er goed aan om een kijkje te nemen bij Tjeu van Horne Kampeercentrum in Budel. Dit bedrijf is opgericht in 1970 en dus al ruim 50 jaar gespecialiseerd in campers, caravans en andere kampeerbenodigdheden. Hier werken enkel specialisten met veel ervaring en hart voor het vak, waardoor u ervan verzekerd bent dat u op een servicegerichte manier persoonlijk advies ontvangt.

Een ruim aanbod aan A-merken campers en caravans

Bij Tjeu van Horne Kampeercentrum in Budel vindt u enkel campers en caravans van hoogwaardige kwaliteit én met een prachtig design. Het aanbod bestaat grotendeels uit nieuwe en tweedehands kampeerwagens van gerenommeerde A-merken, waaronder Adria, Knaus en TEC. Op de website kunt u precies selecteren welk merk en in welke conditie u uw camper of caravan wenst. Of u nu dus op zoek bent naar een tweedehands model voor een gunstige prijs of een luxe variant: hier vindt u de wagen die aansluit op uw wensen. Wilt u liever de campers en caravans ‘in het echt’ bewonderen en tegelijkertijd direct passend advies ontvangen? Dan bent u van harte welkom in de showroom in Budel. U zult merken dat de medewerkers u vriendelijk ontvangen en u met plezier de mooiste modellen campers en caravans laten zien.

Neem direct contact op met dit bedrijf

Als u een camper of caravan wilt aanschaffen van hoogwaardige kwaliteit en bij een servicegerichte specialist, dan doet u dat bij Tjeu van Horne Kampeercentrum in Budel. Wist u dat u hier ook terecht kunt voor een onderhoudsbeurt van uw huidige camper of caravan? Bekijk gerust eens de verschillende diensten en modellen die dit bedrijf aanbiedt op de website. Voor vragen neemt u eenvoudig contact op of brengt u een bezoek aan het kampeercentrum in Budel.

https://www.kampeercentrumbudel.nl/

Gerelateerde artikelen

Een onvergetelijk dagje weg met kinderen

Eenvoudig online caravan- of camperonderdelen bestellen

Goede zwemvesten aanschaffen? Bezoek de webshop van deze specialist