Dansles voor de allerkleinsten in de omgeving van Antwerpen

Lijkt het jou als mama of papa leuk om met je allerjongste op dansles te gaan? Dat kan bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Hier zijn baby’s met een leeftijd vanaf 6 weken en peuters van harte welkom met hun ouder(s) of verzorger(s). Spelenderwijs leren bewegen op muziek, ritme ontdekken, dansexpressie – het komt allemaal aan bod tijdens de danslessen voor de allerkleinsten. Als ouder mag je lekker mee bewegen, en wanneer jouw peuter er klaar voor is mag hij of zij helemaal alleen zelf verder dansen.

Kom mee dansen op de Dreumesdans

In Dansschool Danzateljee in Antwerpen doe je samen met je baby mee aan de Draag- & Danslessen. En voor de wat oudere kindjes is er Dreumesdans. De Dreumesdans is een dansles specifiek voor peuters, waarbij ze lekker op blote voeten mogen dansen met mama, papa, oma of opa. Kan jouw kindje net stapjes zetten en bespeur je een voorliefde voor muziek? Dan past de Dreumesdans helemaal bij jou en je kleintje. Tijdens deze lessen worden muziek, kleine instrumenten, dansexpressie, oefeningen en beweging gecombineerd in een les van 30 minuten. Er is in deze dans veel aandacht voor basisbewegingen zoals schuiven, rollen, stappen, draaien, springen en lopen. En zelf mag je heerlijk mee dansen. Zo kan jouw peuter op alle gemak wennen aan de juf en de omgeving van de danslessen bij deze dansschool in Antwerpen. Wanneer jullie er klaar voor zijn mag je kindje ook alleen verder dansen.

Willen jullie ook op Dreumesdans?

Mocht de Dreumesdans je aanspreken, neem dan telefonisch contact op met Dansschool Danzateljee in Antwerpen voor een proef dansles. Zo kan meteen alle informatie van jouw kleintje genoteerd worden en kan daarop de juiste dansles gekozen worden. De Dreumesdans wordt iedere woensdag, vrijdag en zondag gegeven. Je kunt deelnemen met een DANZA ‘count to 10’-abonnement. Dit is een 10-beurtenkaart. Gaat je voorkeur nu uit naar een les op zondag, dan is het belangrijk om te reserveren. Dit omdat de lessen op deze dag altijd snel vol zitten. Wil jij als mama of papa ook graag extra aan je conditie werken? Bekijk dan eens de zumba-lessen voor beginners en gevorderden.