De mogelijkheden om te lunchen in Breda centrum zijn eindeloos

Heeft u al eens geluncht bij de sfeervolle locatie van Parc Breda, midden op de grote markt? Bij dit restaurant kunt u naast lunchen ook heerlijk borrelen en dineren. De kaart heeft eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda!

Lekker lunchen of genieten van borrelhapjes in het mooie Breda, middenin het centrum

Wanneer u heeft afgesproken met vrienden die u al lang niet meer heeft gezien, is het hartstikke gezellig om samen een drankje te doen. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor vrienden die u vorige week nog zag. Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

Gezellig en luxe lunchen in Breda Centrum, wie wilt dat nu niet?

Gaat u een middag winkelen in Breda? Combineer dit dan met een gezellige lunch bij een café op de grote markt in Breda. Heeft u meteen een aangename pauze tussen het slenteren langs alle kledingzaken en andere mooie winkels die deze stad biedt. Kies voor een moderne en sfeervolle lunchlocatie zoals Parc Breda. Dit fijne restaurant biedt plaats aan eenieder die zich graag laat verblijden door overheerlijke broodjes, soepen en salades. Hoeft u niet te rijden? Ga dan voor een lekkere cocktail bij de lunch of kies voor een uitgebreide high wine! De keuzes bij Parc Breda zijn eindeloos. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn bij dit luxe restaurant.