WV-Olympia
Image default
Horeca

Geniet van ambachtelijke smaken bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Wilt u in intieme en gezellige sfeer genieten van een heerlijke maaltijd? Dan is het zeker aan te raden om een keer bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg te bezoeken! Bij dit bistro restaurant in het centrum van Spakenburg geniet u namelijk in een sfeervol en intiem interieur van de heerlijkste maaltijden. De gezellige sfeer is grotendeels te danken aan het huiselijke interieur met een industriële touch, maar zeker ook aan de knusse tafeltjes die rondom de gashaard opgesteld staan. Ideaal voor een romantisch etentje met uw partner of een gezellige avond met vrienden. Daarnaast is het mogelijk om bij goed weer te genieten op het zonovergoten terras!

Unieke smaaksensatie komt door gebruik van de Mibrasa-oven

Maar wat maakt de maaltijden bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg nou zo speciaal? Hoewel Spakenburg een echt Oudhollands vissersdorp is, weten de chef-koks als de beste hoe ze smakelijke vleesgerechten moeten bereiden! Dit doen ze grotendeels door gebruik te maken van de Mibrasa, de gesloten houtskooloven die een authentieke grillsmaak geeft aan de gerechten! Dit is voor echte vleesliefhebbers een ware smaaksensatie en zeker een must om te proberen. De verrukkelijke smaken zullen u verrassen. Deze smaak komt van de hoogwaardige Argentijnse kolen. Door optimaal gebruik te maken van het schuifsysteem wordt de temperatuur geheel onder controle gehouden waardoor het vlees perfect kan garen. Bovendien ruikt u de verrukkelijke geuren door het hele restaurant. Het is gegarandeerd dat u al begint te watertanden wanneer u aan tafel gaat!

Reserveer meteen uw moment om de lekkerste gerechten te proberen

Kunt u niet wachten om gerechten van de Mibrasa te proberen? Ontdek het menu alvast op de website. U herkent gerechten die op de Mibrasa klaargemaakt worden aan het symbool met een vlammetje. Bent u helemaal klaar voor de unieke smaaksensatie? Reserveer dan direct uw tafeltje en ga genieten bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg! U zult gegarandeerd voldaan terugkomen van uw heerlijke lunch of gezellige avond uit!

https://www.antonios-spakenburg.nl/