WV-Olympia
Image default
Dieren

Gun uw hond het beste hondenpension tijdens uw vakantie

Wilt u uw hond onderbrengen bij een kleinschalig en persoonlijk hondenpension in Noord-Holland, bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat? Kies dan voor het luxe pension Veldhoef in Putten. Hier wordt uw hond uitstekend verzorgt en heeft de mogelijkheid om te spelen en rennen met andere honden. Het hondenpension geeft ook uw hond een gevoel van vakantie. Met de luxe en grote buitenrennen, ruime binnenverblijven en de prachtige natuurrijke omgeving komt uw hond hier gegarandeerd niks te kort. Door de kleinschaligheid van het verblijf wordt elke hond nauwlettend in de gaten gehouden, zodat uw hond zeker een fijne vakantie heeft tijdens het verblijf in dit hondenpension. Het belangrijkste voor de medewerkers van het pension is om te zien dat de honden een fijne tijd hebben met elkaar. Hierdoor is het echter wel een vereiste dat uw hond sociaal kan zijn met andere honden. Om erachter te komen of er een klik is, wordt daarom altijd eerst een persoonlijke kennismaking gepland met uw en uw hond, gevolgd door een proefdag.

De voeding van uw hond tijdens een verblijf in dit pension

Maakt u zich zorgen over de voeding die uw hond in het hondenpension krijgt wanneer u zelf op vakantie bent? Dat is nergens voor nodig wanneer u uw hond naar Veldhoef in Putten brengt. De honden die in dit verblijf logeren krijgen het voer van Mera-Dog. Omdat de honden in het hondenpension vaak meer energie verbranden, worden er Active brokken gegeven om de honden op optimaal gewicht te houden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat uw hond last heeft van darmproblemen of andere klachten. Geef dit dan uiteraard aan bij de medewerkers wanneer u langskomt voor een kennismaking. Zij houden hier dan rekening mee.

Breng een bezoek aan het verblijf

Heeft u interesse om dit hondenpension in te schakelen wanneer u op vakantie gaat? Neem dan gerust contact op met de medewerkers voor het inplannen van een kennismaking. Zij helpen u graag verder.

https://veldhoef.nl/

Gerelateerde artikelen

Huur een mestcontainer van deze specialist

Een prachtig zoutwater aquarium en vissen kopen in Haarlem