Het inschakelen van een jachtmakelaar levert u veel op

Het kopen of verkopen van een boot doet u het efficiëntst met behulp van een jachtmakelaar. Een jachtmakelaar helpt u om een schip te vinden of adverteert uw schip zodat u een koper vindt. Door kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen, zorgt de botenmakelaar voor gunstige transacties. Zo zijn beide partijen uiteindelijk tevreden met de koop. White Whale Yachtbrokers is een jachtmakelaar die u graag helpt met uw wensen. Door contact op te nemen, kunt u uw opties bespreken.

Het kopen van een boot

White Whale Yachtbrokers heeft veel nationale en internationale contacten die interesse hebben in schepen. Mensen die een boot willen verkopen, nemen contact op het de makelaar. Hierdoor kan de makelaar u, als u op zoek naar een boot bent, verbinden met verkopers. U kiest zelf wat voor een boot u wilt en voor welke prijs. Als u een boot gevonden heeft, kunt u deze snel ontvangen. Bent u toch niet tevreden, dan kunt u hem altijd nog inruilen.

Het verkopen van een boot

Wilt u een boot verkopen, dan gebruikt White Whale Yachtbrokers graag zijn uitgebreide netwerk om uw boot te adverteren. Zowel online als in tijdschriften wordt uw boot aan een breed publiek getoond, zodat geïnteresseerden contact op kunnen nemen. White Whale Yachtbrokers belooft hierbij no-cure-no-pay: is er na negen maanden geen reactie, dan hoeft u ook niet te betalen. White Whale Yachtbrokers regelt de verkoop van uw schip graag, zodat deze optimaal kan verlopen.

Ontvang deskundig advies

Om meer te weten over bijvoorbeeld prijzen of over het koop- of verkoopproces, kunt u altijd contact opnemen met de jachtmakelaar. Ook andere vragen kunt u stellen. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoeveel u voor uw schip moet vragen, geeft White Whale Yachtbrokers u graag gratis advies. Waar uw boot zich ook bevindt, in het binnenland of het buitenland, White Whale Yachtbrokers staat voor u klaar.