Het nut van Team Alarm van Secure2Go

Wanneer er een situatie komt waarin jouw collega’s last krijgen van agressie of geweldig en dringend versterking nodig hebben? Roep dan direct hulp in met de onderlinge alarmering van Secure2Go. Hiervoor is een speciale Team Alarm knop gemaakt. Met de Team Alarm kun je overal met één druk op de knop hulp inroepen van collega’s, de beveiliging, het BHV team of van de politie. Hieronder lees je meer over deze Team Alarm knop.

Roep direct hulp in met de onderlinge alarmering

Wanneer je medewerkers binnen de organisatie te maken krijgen met een situatie waar veel agressie of geweld is kan er door één druk op de knop hulp ingeschakeld worden. Naast een knop kan er ook door middel van een man-down sensor hulp ter plaatsen komen. Dit systeem is niet alleen voor gemaakt voor situaties met agressie of geweld, maar ook voor mensen die alleen op locatie werken en geen direct toezicht hebben van collega’s. Mocht er iets met deze medewerkers gebeuren is het systeem onderlinge alarmering een perfecte oplossing. Het Team Alarm is een persoonlijk alarmsystemen dat bestaat uit verschillende compacte dat ervoor zorgt dat een melding goed wordt opgenomen. Dit bevat een draagbare melder, draadloze SOS button, beacons en een intelligent alarmeringsplatform. Vanuit dit platform is het exact te bepalen wie, wanneer en op welke manier een melding is binnen gekomen. De ontvanger kan direct meeluisteren naar de situatie en hulp onderweg sturen. Door een onderlinge alarmering gaan je medewerkers zich veiliger voelen tijdens hun werkzaamheden.

Welke onderlinge alarmering biedt Secure2Go?

Secure2Go is zeer gespecialiseerd in verschillende alarmering knoppen. De organisatie heeft verschillende belangrijke certificaten hiervoor behaald en houdt zich altijd aan alle belangrijke wetgeving, zoals de eisen van de AVG. De alarmmelders van Secure2Go zijn van het zeer betrouwbare Scandinavische merk Twig. De apparaten voldoen aan alle relevante Europese certificering en regelgeving. De producten die Secure2Go aanbiedt voor onderlinge alarmering zijn: De secure cube, de secure card, de secure desk remote button en de Twig beacons. De alarmering apparaten zijn shockproof en waterbestendig. Ieder apparaat heeft een eigen multi-netwerk simkaart. Hierdoor is het systeem volledig draadloos. Het systeem kan volledig op afstand gemonitord worden. Zo voelt iedere werknemer zich een stuk veiliger tijdens zijn of haar werk.