WV-Olympia
Image default
Vakantie

Kom logeren bij de boer in Zeeland!

Wilt u graag eens logeren bij de boer in Zeeland? Dan bent u van harte welkom bij Appartement de Graanzolder! Hier overnacht u in een prachtig appartement op de zolder van een oude graanschuur. Het appartement ligt naast de boerderij en u geniet hier volop van de rust en het boerenleven. Help mee met het verzorgen van de dieren en doe veel kennis op over het boerenwerk. Uiteraard is het ook voor kinderen heel leuk om een nachtje door te brengen op een boerderij. Koeien aaien, kippen voeren en buitenspelen; dat wil elk kind, toch? Boek dus een verblijf en geniet van een unieke tijd op het platteland.

Doe mee aan leuke activiteiten

Het slapen in een oude graanschuur is natuurlijk een unieke ervaring, maar er zijn nog meer zaken die het logeren bij de boer in Zeeland zo leuk maken. Bij Appartement de Graanschuur kunt u bijvoorbeeld meedoen aan leuke activiteiten voor jong en oud. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • Kippen voeren
  • Koeien voeren
  • Meerijden op de tractor
  • Een kindvriendelijke rondleiding volgen

Slaap dicht bij de koeien en de kippen

Het appartement ligt vlak bij de koeienstal. Hierdoor kunt u tot ’s avonds laat genieten van de rustgevende geluiden van deze dieren. Dat is eens wat anders dan de auto’s in de stad! ’s Morgens wordt u misschien wel gewekt door de haan, in plaats van uw standaard elektronische wekker. Ga terug naar de basis en komt heerlijk tot rust tussen de dieren.

Wanneer komt u logeren?

Wilt u graag komen logeren bij de boer in Zeeland? Bezoek dan de website van Appartement de Graanzolder en plaats eenvoudig uw reservering. Dan bent u verzekerd van een goed verzorgd verblijf. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de unieke accommodatie, prachtige omgeving en leuke activiteiten.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/