Meindl wandelschoenen van hoge kwaliteit

Al meer dan 300 jaar produceert het Duitse merk Meindl berg- en wandelschoenen van hoge kwaliteit. Meindl is een van de weinige resterende Duitse schoenproducenten die nog steeds, volgens eeuwenoude traditie, schoenen met de hand maakt. Uiteraard maakt deze schoenenfabrikant ook gebruik van moderne technologieën. Zo zijn Meindl wandelschoenen voorzien van een speciaal systeem, waardoor de schoenen perfect passen. Aan de binnenkant van de schoenen is het Memory Foam System aangebracht. Door de warmte van je voeten wordt dit materiaal zacht en vormt het zich perfect naar jouw voetvorm en -maat. Wanneer je je schoenen uittrekt, behoudt het Memory Foam System zijn vorm. Wanneer je je schoenen weer aantrekt, passen ze hierdoor meteen perfect. Zo hebben Meindl wandelschoenen altijd een ideale pasvorm en bieden ze uitstekende ondersteuning.

Snel en eenvoudig online Meindl wandelschoenen bestellen

Schneider Outdoor heeft een groot assortiment Meindl wandelschoenen voor heren, dames en kinderen. Zo verkoopt deze outdoor specialist bijvoorbeeld Matrei gtx men, de Durban lady gtx en de Lucca junior mid. Alle schoenen zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Je filtert hier gemakkelijk op categorieën, zoals ‘wandelen’, ‘bergwandelen’ en ‘trektochten’. Ook op schoenbreedte en prijs kan je filteren. Bovendien staat bij veel schoenen een uitgebreide productomschrijving en advies. Bijvoorbeeld of de schoenen alleen geschikt zijn voor personen met een normaal gewicht, of ook door zwaardere personen gedragen kunnen worden. Door deze informatie vind je snel de perfecte wandelschoenen die aan al je wensen voldoen.

Ontvang deskundig advies van de outdoor specialist

Al sinds 1990 verkoopt Schneider Outdoor buitensportartikelen van topkwaliteit. Wil je graag persoonlijk advies over Meindl wandelschoenen? Of koop je de schoenen liever in een winkel, zodat je ze eerst kunt passen? Breng dan een bezoek aan de vestiging van Schneider Outdoor in ’s-Hertogenbosch. Hier kan je op je gemak passen en geven de deskundige medewerkers je graag advies. Zo weet je zeker dat je de beste wandelschoenen hebt voor jouw lichaamsbouw en type wandelingen.

https://www.schneideroutdoor.nl/