WV-Olympia
Image default
Attracties

Op zoek naar een indoor speeltuin vlak bij Tilburg? Ontdek dit mooie avonturenpark!

Het perfecte uitje in de buurt van Tilburg voor uw kinderen organiseert u in de indoor speeltuin van Kids Wonderland! Hier is van alles te beleven voor kinderen tot en met 12 jaar. Ze ervaren gegarandeerd de tijd van hun leven met tal van attracties, zowel binnen als buiten. Zo is er op ieder moment van het jaar de mogelijkheid om dit avonturenpark te bezoeken. U vindt dit park in Molenschot, in de buurt van Tilburg, en ze bieden diverse arrangementen aan voor allerlei gelegenheden. Ook bezoekt u hier met uw kinderen de sfeervolle en veelzijdige horecagelegenheid, waar jong en oud geniet van heerlijke gerechten en drankjes. Het is immers ideaal om het spelen even te onderbreken met een lekkernij! Wilt u meer weten over deze speeltuin in Molenschot? Lees dan verder!

Het mooiste avonturenpark in de regio

Deze indoor speeltuin in de buurt van Tilburg mag zeker het allermooiste avonturenpark in de regio genoemd worden. Het is tot 19.00 uur geopend, waardoor iedereen in de winter geniet van een sfeervol verlichte binnenspeeltuin. Op de dagen dat het lekker weer is, kunnen gasten plaatsnemen op het heerlijke terras aan de rand van de speeltuin. Zo kunnen ook ouders en begeleiders de kinderen goed in de gaten houden. Natuurlijk zijn alle attracties veilig en met een aantal simpele regels wordt ervoor gezorgd dat u de kinderen zorgeloos kunt laten spelen. Glijbanen, trampolines en zelfs een spannende lasergame: er is hier voor ieder kind wat wils!

Perfect voor kinderfeestjes

Misschien had u al het idee dat deze indoor speeltuin nabij Tilburg perfect is voor het komende kinderfeestje van uw zoon of dochter? Dat is zeker het geval! Boek hiervoor een speciaal arrangement en het gezelschap krijgt een eigen tafel en onbeperkt ranja. Ook krijgt de jarige een leuk cadeautje mee naar huis, wat de dag voor hem of haar perfect afsluit! Bezoek de website van Kids Wonderland en neem eventueel contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.kidswonderland.nl/