Op zoek naar een verrassende feestlocatie in Maastricht?

Wanneer u op zoek bent naar een verrassende en unieke feestlocatie in Maastricht, bent u bij Rederij Stiphout op de goede plaats. Zij bieden namelijk een comfortabel schip aan als decor voor uw feest. Hiermee zult u uw gasten ongetwijfeld verrassen. Of u nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest viert; u en uw gasten hebben gegarandeerd een onvergetelijke tijd op een van de schepen van deze aanbieder. Het speciale aan een schip als feestlocatie is dat u hierbij kunt opstappen in Maastricht en vervolgens over de wateren van Limburg kunt varen. Het is een mobiele feestlocatie die dus niet aan Maastricht gebonden is. Ook kunt u ervoor kiezen om ergens anders op te stappen en naar Maastricht te varen, waar u het feestje weer verder voortzet. Kortom: er is van alles mogelijk bij Rederij Stiphout.

Kies uit een van de arrangementen

Naast de toegang tot een mooi schip en de mogelijkheid voor een leuke vaartocht, kunt u ook nog diverse arrangementen uitkiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een all inclusive arrangement? U krijgt dan niet alleen heerlijke drankjes, maar er wordt ook een heerlijk diner of verrukkelijke lunch geserveerd. U bepaalt hierbij zelf hoe laat het eten komt en kunt gedurende het hele verblijf drankjes bestellen. Bovendien krijgen alle gasten bij aankomst een smaakvolle welkomstcocktail. Eventueel kunt u het arrangement uitbreiden met entertainment aan boord. Door hiervoor te kiezen, zullen uw gasten zich dit feest nog lang kunnen herinneren. Een prachtig schip in Maastricht dient immers niet bij elk feest als feestlocatie.

Reserveren doet u eenvoudig online

Wanneer u interesse heeft in een schip als feestlocatie, kunt u via de website van Rederij Stiphout direct een reservering maken. Het is belangrijk om hier op tijd bij te zijn. Alleen dan weet u namelijk zeker dat er nog een schip beschikbaar is op de datum van uw evenement. Waar wacht u nog op?

https://www.stiphout.nl/