WV-Olympia
Image default
Aanbiedingen

Scoren in Google met uw eigen ( magento ) webshop

Met een Magento webshop, beter scoren in Google

Wist u dat het hebben van een eigen Magento webshop, dit een boost kan geven aan uw online vindbaarheid in Google? Waarschijnlijk niet! Dus reden voor een korte toelichting.

De kracht van webshop: waarom het zo belangrijk is

De toekomst veranderd snel. En dat is een goed teken, want als het gaat om webshop was het voorheen bijna een exclusiviteit dat weggelegd was voor grote bedrijven met een groot zak geld. Compleet nieuwe webshops ontwikkelen WAS een duur, intensief en vooral complex proces. Maar gelukkig is dat verleden tijd. Dankzij innovatie, concurrentie en nieuwe technieken is het ontwikkelen van webshops velen malen goedkoper geworden.

Crossmedia House ontwikkelt al bijna 10 jaar websites en webshops voor bedrijven. Dit kan werkelijk van alles zijn. Van een vrij eendvoudige webshop voor alleen damestassen tot een geavanceerde multi shop met meerdere taal aanzichten en waarbij producten uit de gehele catalogus worden opgehaald vanuit een productdatabase bij de leverancier via een import functie.

Wij onderhouden websties en webshops met nieuwe updates ten behoeve van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en om ervoor te zorgen dat de shop voldoet aan de eisen Google en browsers. Bovendien testen wij altijd onze webshop zodat het goed blijft functioneren. Zo blijft uw webshop altijd bereikbaar en goed vindbaar in Google.

Google SEO optimalisatie

Zodra uw webshop live staat, is deze óók te vinden via de zoekmachine van Google. Google is de grootste zoekmachine ter wereld met wereldwijd miljarden gebruikers. Dus hoe handig is het, dat wanneer mensen zoeken naar uw productzij meteen een suggestie krijgen om het product online te bestelllen!

Daarom leveren wij onze webshops altijd zoekmachine vriendelijk op voor een goede Google optimalisatie (SEO). Dat beteken dat het een snelle hosting krijgt voor snelle laadtijden, afbeeldingen voorzien kunnen worden alt-teksten, de meta informatie altijd de bewerken is per pagina en tot slot een veilige SSL verbinding.

Wat voor webshop kunt u zoal laten ontwikkelen bij Crossmedia House?

Wij bouwen altijd maatwerk webshops. Simpel gezegd inventariseren we alle wensen en beginnen met het maken van een plan van aanpak met een functioneel design. De platformen die wij standaard ondersteunen zijn Magento, Opencart en WooCommerce.

De kosten voor het ontwikkelen van een app zijn inclusief onderstaande functies:

 • Routekaart
 • Contact formulieren
 • Mobiele menu
 • Direct bellen
 • Social media koppeling
 • Slider homepagina
 • Carousel optie
 • One step checkout
 • iDeal en creditcart betaalopties
 • Koppeling Google analytics
 • Spaarsysteem
 • Kortingscodes maken
 • PDF facturen
 • Koppeling met PostNL of andere verzenders van post

De voordelen van een eigen webshop

De vraag naar webshops is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het allergrootste voordeel van het hebben van een webshop voor uw bedrijf is dat u niet afhankelijk bent van een fysieke locatie. Uw klanten kunnen zich dus begeven door het gehele land! Met email nieuwsbrieven kunt u exclusieve aanbiedingen of persoonlijke acties sturen naar uw klanten. Het gebruik van webshop neemt steeds meer toe en door nu gebruik te maken van een eigen webshop profiteert u van deze nieuwe manier van e-commerce marketing. Denk eens aan de besparing! Wees hier op tijd bij en blijf niet achter op de concurrentie. Crossmedia House kan voor u een professioneel ontworpen magento webshop laten maken tegen een betaalbare prijs en met de beste service.

Webshop laten maken? Neem dan gauw contact op via info@crossmediahouse.nl en u ontvangt binnen 24uur een prijsopgave
https://www.crossmediahouse.nl/