Scoren in Google met uw eigen mobiele app

Met een eigen app, beter scoren in Google

Wist u dat het hebben van een eigen mobiele applicatie, dit een boost kan geven aan uw online vindbaarheid in Google? Waarschijnlijk niet! Dus reden voor een korte toelichting.

De kracht van mobiele apps: waarom het zo belangrijk is

De toekomst veranderd snel. En dat is een goed teken, want als het gaat om mobiele applicaties was het voorheen bijna een exclusiviteit dat weggelegd was voor grote bedrijven met een groot zak geld. Mobiele apps ontwikkelen WAS een duur, intensief en vooral complex proces. Maar gelukkig is dat verleden tijd. Dankzij innovatie, concurrentie en nieuwe technieken is het ontwikkelen van mobiele apps velen malen goedkoper geworden.

APPelit ontwikkelt al meer bijna 10 jaar software en applicaties voor consumenten en zakelijke gebruikers. Dit kan werkelijk van alles zijn. Van een simpel game app, waarbij je met een bootje obstakels moet vermijden tot een geavanceerde product advisor app waarbij producten uit de gehele catalogus worden opgehaald en gebruikers dankzij handige filters de juiste productkeuze kunnen maken.

Wij onderhouden mobiele applicaties met nieuwe updates ten behoeve van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en om ervoor te zorgen dat de app voldoet aan de eisen van Apple en Google. Bovendien testen wij altijd onze software en apps zodat het goed blijft functioneren. Zo blijft uw eigen bedrijfsapp altijd bereikbaar in de app store voor de 2 grootste mobiele besturingssystemen ter wereld.

Mobiele APP optimalisatie

Zodra uw mobiele app in de appstore staat, is deze óók te vinden via de zoekmachine van Google. Google is de grootste zoekmachine ter wereld met wereldwijd miljarden gebruikers. Dus hoe handig is het, dat wanneer mensen zoeken naar uw bedrijf zij meteen een suggestie krijgen dat ze uw bedrijf ook kunnen benaderen via een app.

Zo zijn webshop bijvoorbeeld erg gebaat bij een goede app. Gebruikers bestellen eerder en makkelijker via een eigen mobiele app, dan normale web gebruikers. De extra toevoeging van een app voor uw bedrijf vertaald zich dus uit in méér omzet. Probeer het zelf uit en neem vandaag nog contact op met maatwerk software- en applicatie ontwikkelaar APPelit.

Wat voor apps kunt u zoal laten ontwikkelen bij APPelit

Wij bouwen altijd maatwerk apps. Simpel gezegd inventariseren we alle wensen en beginnen met het maken van een plan van aanpak met een functioneel design. De platformen die wij standaard ondersteunen zijn iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets) & HTML5 (web apps). Voortaan bent u met één klik te benaderen door uw klanten en kunt u op nieuwe manieren contact maken met uw klanten: push berichten, coupons etc.

De kosten voor het ontwikkelen van een app zijn inclusief onderstaande functies:

 • Route (GPS Navigatie)
 • Contact formulieren
 • Pushberichten sturen
 • Direct bellen
 • Informatie delen
 • Bedrijfsinformatie
 • Kaartomgeving
 • Evenementen agenda
 • Fotogalerie
 • Prikbord / Gastenboek
 • Spaarsysteem
 • Integratie van Social Media
 • Bestellingen
 • Reserveringen
 • En meer…

De voordelen van een eigen bedrijfsapp

Een app voor een bedrijf is een fenomeen dat het afgelopen jaar sterk is gegroeid. Het allergrootste voordeel van het hebben van een app voor uw bedrijf is het kunnen versturen van push berichten. Hierdoor staat u dag en nacht in contact met uw klanten. Push berichten kunnen zijn nieuwsfeiten, maar ook exclusieve aanbiedingen of herinneringen. Het gebruik van mobiele apps neemt steeds meer toe en door nu gebruik te maken van een app voor uw bedrijf profiteert u van deze nieuwe manier van mobiele marketing. Denk eens aan de besparing! Wees hier op tijd bij en blijf niet achter op de concurrentie. APPelit kan voor u een professioneel ontworpen mobiele app of webapp laten maken tegen een betaalbare prijs en met de beste service.

App laten maken? Neem dan gauw contact op via info@appelit.com en u ontvangt binnen 24uur een prijsopgave
https://www.appelit.com