Sfeervol verwarmen met een Kratki Houtkachel

Sfeervol met de Koza Kratki 

Haal een mooi design houtkachel in huis met deze houtkachel van Kratki, sfeervol verwarmen met deze robuuste uitstraling en stoere houtkachel.

Bij WarmteshopEU verkrijgbaar en u zit er lekkerr warm bij de komende winter samen met uw familie en huisdieren.

Een zeer robuuste en sfeervolle kachel van gietijzer met een hoogrendement en voldoet aan de nieuwe normen waaronder het nieuwe EcoDesign2022.

Energiezuinig

Omdat de Kratki Houtkachel een Energielabel A heeft is deze energiezuinig. Bovendien voldoet de kachel aan de norm NEN-EN 13240:2001, voorzien van een CE-markering en EcoDesign2022.

De kachel is voorzien van een Airwash systeem of te wel “Schoonglassysteem” zorgt ervoor dat de ramen schoon en helder blijven. De afzetting van roet op het ruit wordt op deze manier tot een minimum beperkt.

Bij WarmteshopEU heeft u de keuze uit verschillende soorten Houtkachels met verschillende vermogens. Op de Houtkachel Koza 10 kunt u zelfs een eitje bakken, de kookringen worden er optioneel bijgeleverd.

Houtkachel voor de Serre, Veranda, Serre of Tuin

De Houtkachel hoeft natuurlijk niet alleen binnenshuis te worden neergezet. Hij is tevens zeer geschikt als buitenkachel bijvoorbeeld in de serre of veranda. Alle jaargetijden genieten van de ultieme warmte en gezelligheid. De kachel kan overal vrijstaand worden geplaatst zodat u er rondom kunt zitten.

Welke houtkachels zijn er?

  • Houtkachel Koza K6
  • Houtkachel Koza K7
  • Houtkachel Koza K8
  • Houtkachel Koza K9
  • Houtkachel Koza K10
  • Houtkachel KOZA/AB/S/N/DR/GLASS, Kratki

Dus ultiem genieten van het vlammenspel. Ook al brand de kachel niet het staat enorm gezellig.

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie een houtkachel aanschaffen. Twijfel niet en bestel vandaag nog uw Houtkachel Kratki.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om de houtkachels te bekijken en te bestellen.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/houtkachel/