Stappenplan pigmentvlekken verminderen in 12 weken

Stappenplan pigmentvlekken verminderen in 12 weken

 

Ben je net als veel vrouwen vandaag de dag opzoek naar hoe je er wat leuker voor de dag kan komen. Heb je wel een mooie trui bij de sissy boy gevonden en een leuke sjaal elders? Dan is het toch heel vervelend als je toch blijft storen aan die pigmentvlek op je wang / neus of een ander behoorlijk zichtbaar deel van je lichaam. Onderstaand zullen wij een handig stappenplan besprek hoe je van het probleem van de pigmentvlekken beetje bij beetje af kunt komen.

 

 

Waardoor ontstaan pigmentvlekken in het gezicht?

Mocht je het niet weten je gehele huid behalve je binnenkant van je handen en de onderkant van je voeten bevat veel pigment. Alle pigmentdelen bij elkaar geven in principe je huidtone aan. Pigment ook wel melanine genoemd wordt gestimuleerd door UV licht uit de zon. Helaas gaat de vermeerdering van het pigment lang niet altijd evenredig. Op plaatsen zoals in het gezicht is er daarom een vele grotere kans tot ophoping van pigment. Een Pigmentvlek is een feit.

 

Hoe kun je het ontstaan van pigment zoveel mogelijk voorkomen?

– Ga nooit te lang onbeschermd in de zon
– Gebruik een SPF crème als u naar buiten gaat
– Gebruik een hoed of pet op een zonnige dag
– Zorg ervoor dat je altijd genoeg water drinkt
– Matig met het drinken van alcohol, dit houd namelijk uw huidconditie beter op orde.
– Eet niet te vaak ongezond, snacks, frituur of bewerkte voedingsmiddelen. 
– Zorg dat je genoeg beweegt, meerdere malen sporten per week houd je huid beter in conditie.

 

 

 

Pigmentvlekken als schoonheidsideaal

Een pigmentvlek is in principe niet ongezond. Wel kan het storend zijn. Het kan mensen onzeker maken en ga zo maar door. Toch zijn er ook aardig wat pigmentvlekken die met name vrouwen maar wat graag willen hebben. Dit zijn pigmentvlekken die wel in het schoonheidsideaal passen.

 

Pigmentvlekken verminderen met een huidvriendelijke creme.

Sinds 7 jaar is de creme Skinlight op de Markt gekomen. Met deze whitening creme voor de huid kunt u op een huidvriendelijke manier de pigmentvekken aanstippen. In de weken die volgen worden de pigmentvlekjes langzaam lichter. Het gaat steeds iets minder opvallen. Deze huidbehandeling kun je online bestellen via shop.Skinlight.nl

 

Bedankt voor het lezen van mijn: Stappenplan pigmentvlekken verminderen in 12 weken

 

https://shop.huidbleken.com/