WV-Olympia
Image default
Woning en Tuin

Tuinaanleg op maat van deze hovenier in Den Haag

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning. Vooral in de zomer brengt u veel tijd op deze plek door en daarom wilt u natuurlijk dat uw tuin er prachtig uitziet. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe beplanting laten zaaien? Wilt u meer privacy en daarom een tuinomheining laten plaatsen? Of is uw terras toe aan nieuwe bestrating? Bij hoveniersbedrijf H.G. Peters kan het allemaal! Deze hovenier in Den Haag is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud en zorgt voor dienstverlening op maat. Uw wensen staan centraal! Met hun ruim 30 jaar ervaring weten ze wat er mogelijk is en maken ze van uw tuin weer een fijne, mooie plek.

Een duidelijk en overzichtelijk tuinontwerp

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen door deze hovenier in Den Haag, gaan ze zorgvuldig te werk. Ze komen eerst bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst geven ze u graag advies op maat. Vervolgens maken ze een duidelijk en overzichtelijk tuinontwerp. Hierin worden alle onderdelen van uw tuin meegenomen en krijgt u een duidelijk beeld van het potentiële eindresultaat. Uiteraard wordt het ontwerp uitvoerig met u besproken en kunnen er aanpassingen worden gemaakt wanneer u toch niet helemaal tevreden bent. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp, gaan ze voor u aan de slag met de aanleg. Hun ervaren specialisten zorgen voor uw droomtuin!

Neem telefonisch contact op met deze specialist

Wilt u uw droomtuin werkelijkheid zien worden? Schakel dan deze hovenier uit Den Haag in en bespreek uw wensen! U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer op hun website. Hier vindt u ook direct meer informatie over de mogelijkheden en de projecten die Hoveniersbedrijf H.G. Peters eerder heeft uitgevoerd. Zo ziet u direct de kwaliteit die deze specialist levert en kunt u alvast inspiratie opdoen.