WV-Olympia
Image default
Aanbiedingen

Volledige reiniging en onderhoud van uw grootkeuken

Netheid is het hoogste goed in uw grootkeuken, om de voedselveiligheid en gezondheid te garanderen. Daarom reinigt u natuurlijk regelmatig zelf de grootkeuken van uw horecazaak of bedrijf. Echter zijn er altijd plaatsen waar u niet of moeilijk bij kunt zonder de hele keuken stil te leggen. Reken daarom op een gespecialiseerd bedrijf voor een jaarlijks onderhoud van uw grootkeuken volgens de HACCP-richtlijnen. Bij Valor Services ontvangt een dieptereiniging van uw professionele keuken in de vorm van het KitchenKare pakket. Het bedrijf werk daarbij een onderhoudsplan uit zodat alles tijdig wordt gecontroleerd en gereinigd.

KitchenKare: dé totaalservice voor uw grootkeuken

In het KitchenKare pakket zit alles voor een volledige reiniging van uw keuken. Bij het pakket voor het onderhoud van uw grootkeuken hoort een grondige reiniging en desinfectie van de keukenruimte en alle raakoppervlakten. Verder worden de dampkappen, kanalen en de motobehuizing gereinigd. Ook worden de vetafscheiders, afvoerleidingen en friteuses geledigd en gereinigd op regelmatige tijdstippen. Zo blijft uw keuken conform de milieunormen en regelgeving rond voedselveiligheid.

Kies ook voor een grondige luchtkanaalreiniging

Naast KitchenKare voor het onderhoud van uw grootkeuken, biedt het bedrijf tevens een AirKare pakket. Met dit pakket, dat onder meer een luchtkanaalreiniging omvat, zorgt u voor een gezonde omgevingslucht in uw bedrijf. Ook beperkt u hiermee het risico op brand tot een minimum. Naast een grondige luchtkanaalreiniging, worden alle luchtfilters tijdig vervangen en worden de luchtgroepen gereinigd. Tevens neemt het bedrijf het beheer van het onderhoudsprogramma van de luchtinstallatie op zich. AirKare is dus veel meer dan enkel een luchtkanaalreiniging. Ontdek de het zelf en vraag naar de verschillende oplossingen van Valor Services.