Wanneer ga je bij dit restaurant in Oss een hapje eten?

Een brasserie voor iedereen, voor alle gelegenheden en voor elk moment van de dag: dat is precies waar het bij La Colline om draait. Deze brasserie combineert het bourgondische Oss met het Franse joie de vivre, waardoor het dus gegarandeerd in de smaak zal vallen. Dit restaurant in Oss ontvangt al sinds 2000 met liefde en plezier hun gasten om hen optimaal te laten genieten. Gegarandeerd een heerlijke avond!

Hier kun je heerlijk lunchen, brunchen, dineren en borrelen!

Bij dit restaurant in Oss kun je heerlijk genieten. Je kunt hier lunchen, brunchen, dineren of borrelen, dankzij de ruime openingstijden. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Kom hier genieten van een gezond ontbijtje, een lunch of geniet in de avond van een heerlijk diner of uitgebreide borrelplank. Wat dacht je van een panini met kipfilet en brie, een driegangenmenu of een breed sala aan charcuterie en kaas. Wist je dat dit tevens de enige brasserie is in Oss? Des te meer redenen om hier eens binnen te wandelen! En wij zijn niet alleen een brasserie en restaurant, maar beschikken ook over een dynamische bar waar je heerlijk kunt borrelen met vrienden en vriendinnen!

Vooraf reserveren wordt aangeraden

Omdat dit restaurant in Oss ontzettend geliefd is, wordt het aangeraden om van tevoren even te reserveren. Dit kan telefonisch, maar ook heel eenvoudig via de website. Hier vind je namelijk een formulier waar je de reserveringsaanvraag kunt invullen. Noteer de datum, het type diner, het aantal personen en de tijd waarop je wilt komen eten. Bij de opmerkingen is het mogelijk om op voorhand aan te geven of iemand van het gezelschap een voedselallergie heeft. Vervolgens laat je jouw gegevens achter en is de reservering geplaatst! Het enige wat je nog rest, is om lekker aan te schuiven aan tafel en te genieten van een heerlijk diner! Weet jij al wanneer je langskomt?