Wilt u een rad van avontuur kopen als eyecatcher op uw stand? Dat doet u hier!

Wanneer u regelmatig op een beurs of evenement staat kent u als geen ander het belang om op te vallen. Vele potentiële klanten struinen voorbij en zien de hele dag veel verschillende bedrijven. Maar hoe trekt u nu de aandacht? Hoe zorgt u nu dat u eruit springt en de interactie met uw doelgroep aangaat? Daar heeft u een creatief concept voor nodig. Wanneer u op een originele manier wilt opvallen is het kopen van een rad van avontuur een uitstekend idee.

Een rad van avontuur met knipperend led verlichting

Wanneer u met uw bedrijf, merk of vereniging wilt opvallen op een beurs of evenement is het inzetten van het rad van fortuin spel perfect om op te vallen. Tegen een scherpe prijs kunt u het rad van avontuur voor uw bedrijf kopen bij Spetr. Bovendien maken zij deze voor u geheel op maat. Laat het rad ontwerpen in uw huisstijl of met uw logo erop en u verhoogt gegarandeerd het bezoekersaantal. Bedenk samen met hen de invulling van het spel en laat bezoekers iets winnen of bijvoorbeeld doneren. Het rad van fortuin wordt geleverd met een driepoot statief waardoor het rad gemakkelijk te vervoeren en op iedere locatie te plaatsen is. Ook is er een tafelmodel beschikbaar, waardoor u deze eenvoudig op een balie of tafel plaatst. Wilt u écht opvallen? Kies dan voor een rad van fortuin met verlichting. Rondom het rad knippert de led verlichting waardoor de eyecatcher extra aandacht trekt.

Een origineel concept

Heeft u een evenement op het programma of wilt u op een leuke manier interactie met uw doelgroep bereiken? Spetr adviseert en realiseert! De specialisten van dit bedrijf kunnen voor u een uniek ontwerp realiseren waardoor u op een attractieve manier uw doelgroep bereikt. Heeft u al een idee of zou u graag wat inspiratie willen alvorens u een rad van avontuur gaat kopen? Neem contact met hen op.

https://www.spetr.nl/