WV-Olympia
Image default
Geschenken

De voordelen van lokaal sportprijzen bestellen voor jouw club

Op zoek naar sportprijzen voor je lokale sportclub is nog niet zo makkelijk. Het is een wereld waar de meeste mensen niet in thuis zijn en daarom dus ook geen idee hebben wat je bij verschillende aanbieders kan en mag verwachten. In dit artikel duiken we daarom wat dieper in op de belangrijkste voorwaarden om op te letten bij je zoektocht naar leuke sportprijzen. Kies bijvoorbeeld bij voorkeur voor een lokale leverancier. Waarom? Lees verder en kom erachter!

Veel keuze tegen lagere kosten

Omdat een lokale leverancier niet zo ver hoeft te rijden om je bestelling te bezorgen zijn de bezorgkosten voor sportprijzen vaak een stuk lager. Vaak heeft een lokale leverancier ook meerdere klanten in de omgeving waardoor ze met één rit verschillende bestellingen kunnen bezorgen. Ook kun je informeren naar staffelkortingen wanneer je bijvoorbeeld een medaille wilt bestellen in grote oplage.

Check de website voor meer inspiratie

Een goede leverancier heeft ook zijn website op orde waar je bestellingen op plaatst. Zo kun je eenvoudig navigeren tussen verschillende prijzen, van gouden bekers tot medailles, beeldjes, glazen awards en kampioensschalen. In veel gevallen kun je tijdens het bestellen zelf een afbeelding toevoegen of een opschrift ingeven die op de prijs wordt afgedrukt. Zo krijg je niet alleen originele prijzen maar kun je ook meteen reclame maken voor je club, evenement of sponsoren.

Productie & verkoop bij één bedrijf

Nog een voordeel is wanneer je de sportprijzen bij hetzelfde bedrijf kunt kopen als waar ze geproduceerd zijn. Een bedrijf dat de productie in eigen beheer heeft is vaak goedkoper omdat er tussen verkoper en producent geen extra marge wordt gerekend. Dat betekent dat je voor ongeveer 30 cent al een medaille kunt kopen. Daarnaast zijn er bij een bedrijf met eigen productie vaak meer mogelijkheden voor het personaliseren van de sportprijzen.