WV-Olympia
Image default
Dienstverlening

Huidtherapie Eemland helpt je van verschillende klachten af

Heb je veel last van je huidaandoening? wij huidtherapie Eemland kunnen jullie helpen met zulke problemen. Je kunt vaak irritaties krijgen door je huidaandoening en met de therapieën die zij doen kunnen zij het zichtbaar verwijderen en je krijgt geen hinderlijk gevoel meer op de plek van de behandeling. Huidtherapie Eemland doet aan 22 verschillende soorten behandelingen. Elk behandeling heeft ongeveer hetzelfde resultaat maar het proces is bij elk anders. Een paar behandelingen zijn elektrisch ontharen, laserontharing en mesotherapie. Sommige behandelingen die kunnen niet bij je toegepast worden, want sommige behandelingen horen bij een ander soort huidaandoening. Het is wel allemaal bewezen dat het allemaal werkt en dat het geen pijn doet. Je kunt wel op het begin misschien een branderig gevoel hebben.

Waar en hoe kom ik bij een huidtherapeut terecht?

Je kunt naar de website gaan genaamd huidtherapieeemland.nl. Je kan een afspraak maken en allemaal informatie opzoeken over bepaalde huidaandoeningen. Heb je een litteken en wil je een behandeling nemen? Je kunt alleen een litteken behandeling nemen als je ook last hebt van de litteken. Heb je dus last? Je kunt dan een afspraak maken en het probleem verhelpen. Via huidtherapieeemland.nl kun je veel meer dingen doen dan alleen afspraken maken. 

Littekenbehandeling

Bij een littekenbehandeling kan je uit 4 methodes kiezen. De eerste heet een skinpen methode. Er worden kleine naalden dan in de litteken gedaan om de pijn te verhelpen, ze doen ook een litteken massage je huid en bloed gaat dan goed stromen en je voelt het dan ook minder, siliconentherapie is een therapie waar je dan een soort pleister op de plek doet en je voelt het dan minder na een paar weken, kinesiotape is een behandeling waar je een soort tape op de plek doet en daardoor stroomt het bloed goed en voel je het minder.