WV-Olympia
Image default
Verbouwen

Ik wil mijn spullen opslaan! Waar kan ik dit verzekerd doen?

Wegens onmacht is het natuurlijk mogelijk dat er in de opslag wel eens iets kapotgaat. Denk hierbij aan natuur problemen, zoals bijvoorbeeld een overstroming of brand. Maar hoe werkt dat met de verzekering? Regelt het bedrijf dat, of uzelf? En wat houdt zo’n verzekering in? Van Gastel Verhuizingen heeft hiervoor een blog geschreven om al deze, en nog meer vragen te beantwoorden!  

Opslag en stalling-OOM verzekering

Een Opslag en stalling-OOM verzekering dekt schade die is ontstaan bij het transport van eigendommen en dekt tegen schade wanneer de opslagruimte getroffen wordt door brand-, water-, of stormschade of diefstal. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken, wanneer er door onmacht schade gebracht wordt aan uw spullen.

Wat kunnen wij bieden?

Aangezien een van de belangrijkste waardes van Van Gastel Verhuizingen een tevreden klant houden is, staan wij graag, wanneer het kan, voor u klaar. In het geval van de verzekering kan Van Gastel Verhuizingen, als u dat wenst, een aanvullende verzekering voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat uw spullen, ook al staan ze niet in uw eigen huis, toch goed verzekerd zijn.

Uw voordelen

Wanneer u verzekerd bent tegen schade, diefstal of natuurschade, hoeft u in eerste instantie al geen zorgen te maken over eventuele bijkomende kosten. Wanneer u niet verzekerd bent, is de kans dat u zelf uw schade moet vergoeden, namelijk sterk aanwezig en daar wordt niemand gelukkig van. Zoals net genoemd willen wij van Van Gastel Verhuizingen u graag helpen met het afsluiten van de verzekering die bij u past!

Heeft u interesse gekregen of heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar in onze twee vestigingen, opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom.

https://vangastelverhuizingen.nl