WV-Olympia
Image default
Verbouwen

Geef uw huis een bijzondere sfeer met jaren 30 tegels

Houdt u ook zo van de gezellige sfeer die een vintage look aan uw huis geeft? Kies dan voor typische jaren 30 tegels op uw muur of vloer. Deze tegels zijn met oog voor detail voorzien van nostalgische prints en de mooiste kleurcombinaties. Met name afwerklijsten en tussenranden zorgen voor deze sfeer van weleer. Dankzij het feit dat de tegels verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, maten en kleuren, kunt u toch uw eigen stijl creëren. Deze tegels zijn veelal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en ook hierdoor hebben de jaren 30 tegels elk hun eigen stijl. Hierdoor passen deze tegels in ieder interieur.

Een eyecatcher in uw huis

Jaren 30 tegels hebben een opvallend uiterlijk. Dit komt door hun opvallende heldere kleuren en door de glimmende laklaag die deze tegels hebben. Dit zijn dus echte eyecatchers in uw huis. Hierdoor is het belangrijk dat de tegels precies in uw interieur passen. Kunt u de tegels waar u naar zoekt niet vinden in het ruime assortiment van Terre d’Azur? Laat de tegels voor uw huis dan ontwerpen en maken door deze specialist. Zo voldoen de tegels zeker aan uw wensen. Natuurlijk ontvangt u altijd persoonlijk advies wanneer u tegels door Terre d’Azur laat ontwerpen. Zo voldoen de tegels altijd aan uw verwachtingen en passen ze perfect in uw huis.

Tegels in diverse stijlen

Bij jaren 30 tegels denken veel mensen aan tegels met drukke printjes die vaak met elkaar gecombineerd worden. Houdt u van een wat rustigere stijl? Ook dan kunt u bij deze specialist terecht. Ze maken namelijk ook geglazuurde tegels met een prachtige glans, maar dan met een effen kleur, variërend van wit tot azuurblauw. Zo heeft u toch de sfeer van de jaren 30 in huis, zonder dat uw interieur een heel drukke uitstraling heeft. Op deze manier passen jaren 30 tegels altijd, in ieder interieur.

https://terredazur.nl/