WV-Olympia
Image default
Aanbiedingen

Wat is een goede muggenlamp en waar voldoet deze aan?

Misschien heb je al een muggenlamp of misschien ben je wel op zoek naar een muggenlamp voor buiten. Dat kan natuurlijk, een muggenlamp kopen is dan ook een van de beste dingen die je kunt doen. Het wordt weer zomer en dat betekent dat ook de muggen weer een grote rol gaan spelen in het dagelijks leven. Dit is altijd vervelend en niets is minder fijn dan niet kunnen slapen door een of ander gezoem van zo’n klein beestje. Daarom is het belangrijk dat je er iets aan doet, een van de manieren is dus door een muggenlamp te kopen.

 

UV licht

Een muggenlamp zorgt ervoor dat de muggen aangetrokken worden door het UV licht. Als ze hier heen vliegen en als ze het vervolgens aanraken dan gaan ze dood. Dit is hoe een muggenlamp werkt, je kunt het zielig vinden maar het is wel de beste manier. De muggen komen vervolgens in een bakje terecht, deze kun je gewoon leesgooien in de clico.

 

 

Materiaal

Een goed muggenlamp kan tegen een stootje, dit betekent dat je hem buiten moet kunnen hangen zonder dat dit problemen zou moeten veroorzaken. De meeste lampen kunnen dit wel aardig, dat is dan ook in ieder geval al een voordeel. Je moet een beetje kijken naar het materiaal van de lamp. Als het normaal plastic is dan is de kans groot dat hij vrij snel kapot wilt gaan, enige vorm van metaal is dan ook veel beter. Het is wel iets duurder voor een muggenlamp voor buiten maar je hebt er wel veel langer plezier van. Een hele goeie lamp op het moment is Cyclone, deze lamp heeft namelijk alles wat je nodig hebt.

 

Bakje

Het mooie van deze lamp is dat de muggen in een bakje worden geblazen door middel van een ventilator. Zo kun je alles heel erg eenvoudig weggooien zonder dat het ook maar een soort troep wordt of dat je alle muggen over het apparaat verspreid hebt zitten. Ook zit er een heel handig bakje bij wat ervoor zorgt dat je de muggen vrij snel weg kunt gooien. Zo kun je hem gewoon nog een keer gebruiken en de kans dat je langer plezier hebt met de lamp is vele malen groter.

 

Beste middel

Een muggenlamp is dus echt een van de beste dingen die je kunt kopen om van de muggen af te komen. Het is een relatief goedkope manier om van die beestjes af te komen. Het is natuurlijk wel duurder dan een citronella stick of iets anders maar de lamp kun je nog een keer gebruiken en deze gaat ook nog eens vele malen langer mee. Zo ben je dus uiteindelijk minder kwijt omdat je hem vaker kunt gebruiken. Ook is het zo dat je op internet aardig wat mooie aanbiedingen kunt vinden voor een lamp. Zo bespaar je in sommige gevallen echt super veel geld, neem dus zeker eens een kijkje mocht je op zoek zijn naar een goede lamp.