WV-Olympia
Image default
Sport

Tennisbanen van hoge kwaliteit met Proflex

Een tennisbaan aanleggen, daar is natuurlijk materiaal van hoge kwaliteit voor nodig. Wanneer u  een tennisbaan wilt aanleggen of vervangen, kies dan voor het materiaal van Proflex. Zo kunnen de spelers op de baan nog lang hun sport professioneel en met plezier uitoefenen. Om de beste speelervaring te kunnen realiseren, moet er een comfortabele, consistente en vlakke tennisbaan worden aangelegd. Ook is een goede grip belangrijk voor de veiligheid van de spelers. Proflex is uw partner om dit voor elkaar te krijgen. Proflex  biedt diverse hardcourt producten van topkwaliteit. Ook bieden deze banen een constante ballbounce- en -pace en zijn deze aan te passen op het gebied van schokdemping en baansnelheid. Proflex biedt altijd de  ideale oplossing. Dit komt door de unieke lagenopbouw van de baan. Of u nu een amateurbaan voor recreatie of een professioneel veld nodig heeft, Proflex maakt het mogelijk.

Een tennisbaan professioneel laten leggen en onderhouden

Een tennisbaan laten aanleggen of een bestaande baan een flinke onderhoudsbeurt geven, het kan allemaal met de specialisten van Ton de Rooij Tennis. Dit bedrijf legt in- en outdoor banen van het beste materiaal aan. Voor zowel particulieren als grote tennistoernooien, zoals het ABN AMRO World Tennis Tournament, voeren de specialisten van dit bedrijf projecten uit. Naast een professionele aanleg, onderhouden zij de banen vakkundig. Met de beste apparatuur weet Ton de Rooij Tennis iedere toplaag efficiënt en grondig te reinigen. Dit is mogelijk bij verschillende typen materiaal: van matéco tot kunstgras of een ander kunststofmateriaal. Voor een duurzame en hoge kwaliteit tennisbaan, moet u dus zeker bij deze specialist zijn.

Ga voor een complete tennisbaan

Wilt u uw duurzame en kwalitatieve Proflex tennisbaan compleet maken met accessoires? Ook dit is mogelijk bij Ton de Rooij Tennis. Denk aan tennisnetten, netpalen, scoreborden, windschermdoeken en bankjes. Wanneer u borden of doeken met een logo of sponsoruiting wilt aanschaffen, is dat hier uiteraard ook mogelijk. Een tennisbaan is leverbaar in de door u gewenste kleurencombinatie en is door ISA-Sport en de KNLTB volledig gecertificeerd. Alle materialen voldoen aan de nationale en internationale normen en de banen staan op de officiële Sportvloerenlijst. Betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid, daar bent u bij Ton de Rooij Tennis van verzekerd.

https://www.tonderooijtennis.nl/