WV-Olympia
Image default
Muziek

De djembé workshop volgen voor plezier

Het volgen van een leuke djembé workshop is een van de manieren om jezelf beter te ontwikkelen op verschillende gebieden en daarnaast ook een combinatie te maken met een leuke middag. Samen met een groep ga je aan de slag met dit bijzondere instrument. De leraar die de djembé workshop geeft heeft zelf veel ervaring met het bespelen van een dergelijk instrument en helpt je graag om de kennis en de ervaring hiervan om te zetten in een goede les en dit aan de cursisten over te brengen. Laat je begeleiden door deze ervaringsdeskundige en maak er een leuke middag van met de gehele groep die hier aanwezig is.

 

Soorten mensen

Je ziet dat er naar de djembé workshop een aantal soorten mensen toe komen. Dit kunnen kinderen zijn, die door middel van dit instrument een aantal coördinatie factoren in hun rein ontwikkelen. Hoe jonger je begint aan het leren van een instrument, hoe beter de kans is dat je dit goed weet te bespelen en hier gevoel voor krijgt. De leraar van de djembé workshop spreekt hierin uit ervaring. Daarnaast is het zo dat er ook mensen naar toe komen die wat ouder zijn en op zoek zijn naar gezelligheid.

 

Publiek

Het publiek van de cursisten van de djembé workshop is dus erg divers en zo kan je altijd in een groep worden  geplaatst waar jij je helemaal thuis zult voelen. De djembé workshop duurt een middag, maar mocht je n de cursus nog interesse hebben in meer lessen, dan ka  je dat samen met de leraar bespreken en worden er lessen ingepland waar je aan deel kunt nemen ion een groep of als een individu. Laat je inspireren door de muziek die er tijdens deze djembé workshop om je oren zal vliegen. Maak plezier en geniet vooral van al het geluid om je heen.Gerelateerde artikelen

Laat uw piano restaureren door een professional

Organiseer een djembé workshop voor bedrijven, scholen of als particulier