WV-Olympia
Image default
Muziek

Organiseer een djembé workshop voor bedrijven, scholen of als particulier

Wil je een leuke workshop organiseren voor je vrienden, familie, collega’s of schoolklas? Dan is het altijd een goed idee om een djembé workshop te boeken. Zo’n muzikale beleving is leuk voor jong en oud en een originele activiteit om te organiseren. Maar waar kun je zo’n workshop het beste boeken? Het antwoord is simpel: bij Dununba. Dit bedrijf verzorgt de leukste muzikale workshops waarbij plezier centraal staat. Je hebt bij hen de keuze uit verschillende Braziliaanse en Afrikaanse slaginstrumenten en het is zelfs mogelijk om een workshop bodypercussie te volgen, waarbij je muziek maakt met je eigen lichaam. Er is bij dit bedrijf dus zeker een muzikale workshop te vinden die op jouw wensen aansluit.

Boek een arrangement en combineer muziek met lekker eten

Er zijn nog meer keuzemogelijkheden wanneer je ervoor kiest om een djembé workshop of andere workshop te volgen bij Dununba. Zo bepaal je zelf de locatie, de tijdsduur en het aantal deelnemers. De workshops kunnen op iedere gewenste locatie gehouden worden, maar mocht je zelf geen locatie weten of niet genoeg ruimte hebben, dan kun je de workshop op een locatie van Dununba volgen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je een arrangement kunt boeken waarbij de muzikale beleving wordt gecombineerd met lekker eten. Op die manier kun je de workshop leuk afsluiten met een diner, lunch of een borrel met hapjes.

Laat de workshop volledig op jouw wensen aanpassen

Boek een onvergetelijke djembé workshop bij Dununba en kom samen in het ritme met je collega’s, vrienden of familie. De energieke workshops worden volledig op jouw wensen aangepast. Zo kun je bijvoorbeeld een thema toepassen waarop de muziek en eventueel ook het eten wordt aangepast. Wil je meer weten over de mogelijkheden of de prijs van de workshop die jij voor ogen hebt? Neem dan contact op met Dununba om jouw wensen te bespreken. Of vraag direct een offerte aan via het formulier op de website vindt. Dan weet je waar je aan toe bent voordat je een workshop boekt.

https://dununba.nl/