WV-Olympia
Image default
Muziek

Laat uw piano restaureren door een professional

Bent u in het bezit van een piano en wilt u deze laten restaureren? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een betrouwbare partij die weet waar ze mee bezig zijn als ze een piano restaureren. Het restaureren van een piano moet namelijk met uiterste precisie en zorg gedaan worden. In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Evert Snel. Deze zaak beschikt over een professioneel team dat inmiddels jarenlange ervaring heeft met het restaureren van diverse piano’s en vleugels. Zo kunt u hier uw Bösendorfer, Bechstein, Steinway of Yamaha zonder zorgen achterlaten. De professionals van dit bedrijf weten waar ze mee bezig zijn en zorgen goed voor uw geliefde instrument. Bovendien stemmen ze uw piano na de restauratie ook, zodat u een speelklaar instrument terugkrijgt.

Het vervoer van de piano of vleugel wordt voor u geregeld

Wanneer u uw piano wilt laten restaureren door Evert Snel, moet u natuurlijk nog wel ervoor zien te zorgen dat de piano op de werkplaats komt. Omdat dit vaak een lastige klus is, nemen de medewerkers van Evert Snel dit graag van u over. Ze regelen het complete vervoer naar de werkplaats en, na de restauratie, terug naar uw huis. U kunt erop rekenen dat ook dit met uiterste precisie en nauwkeurigheid gedaan wordt. Uw piano zal dus niet beschadigen. Uw Bösendorfer, Yamaha of andere piano is hier dus in goede handen.

Profiteer van 5 jaar garantie

Wanneer u uw piano heeft laten restaureren bij Evert Snel profiteert u te allen tijde van vijf jaar garantie. Ook wanneer u een nieuwe piano koopt via dit bedrijf, krijgt u hier standaard vijf jaar garantie op. Bezoek de showroom en ontdek welke piano’s er momenteel te koop staan. Wellicht is een Bösendorfer wel iets voor u? Deze piano produceert een uniek en herkenbaar geluid met zoete en volle klanken. Test de piano gerust eens uit!

Gerelateerde artikelen

Organiseer een djembé workshop voor bedrijven, scholen of als particulier

De djembé workshop volgen voor plezier