WV-Olympia
Image default
Sport

De fysiotherapeut uit Drunen biedt verschillende diensten aan

Sommige fysio praktijken bieden ook echt alleen fysio aan voor lichamelijke klachten zoals knopen in de nek, schouders of rug of bijvoorbeeld gewrichtsklachten waar bepaalde fysio behandelingen voor nodig zijn. Bij de fysiotherapeut uit Drunen kan je terecht voor nog veel meer. De fysio praktijk heeft ook niet alleen fysiotherapeuten. Het team bestaat ook nog uit chiropractors, voedingsdeskundigen en fitness coaches. Fysiocare heeft ook nog meerdere vestigingen. Een vestiging in Waalwijk en ook nog in Bergeijk. Woon je in de buurt van een van deze 3 plaatsen en ben je opzoek naar een fysio? Neem dan direct contact op en maak een afspraak voor een intake gesprek. 

Het intake gesprek 

Tijdens de intake worden er een aantal vragen gesteld, natuurlijk waarom je in eerste instantie bij de fysio bent. Uit deze vragen moet er duidelijk worden wat je klachten zijn en welke behandelingen ervoor nodig zijn en bijvoorbeeld hoe lang het traject kan gaan duren. Tijdens de intake wordt er zo goed mogelijk geluisterd naar de klachten die hebt en zal de fysiotherapeut een zo goed mogelijk advies geven en oefeningen doen en eventueel meegeven voor thuis wanneer dit nodig is. 

De behandeling

Hoe lang de behandeling gaat duren en hoeveel behandelingen je nodig zult hebben ligt natuurlijk aan hoe snel je lichaam herstelt. Wanneer je oefeningen voor thuis mee krijgt kun je deze het beste doen zo vaak als dat wordt aangegeven. De oefeningen zorgen ervoor dat je sneller herstelt en je dus minder behandelingen nodig hebt. 

De eindfase 

De fysiotherapeut zal niet eerder stoppen met behandelingen totdat hij of zij zeker weet dat je helemaal klacht vrij bent. Voor de betaling kun je nagaan bij de verzekering of de behandelingen vergoed worden of dat je deze zelf moet betalen. Het is vaak het beste om dit na te gaan voordat je een intakegesprek gepland.