De perfecte groepsaccommodatie voor een gezellig weekend in omgeving Nijmegen

Heb jij plannen om met een grote groep gezellig een weekendje naar Nijmegen te gaan? Bijvoorbeeld omdat jullie jaarlijks op teamweekend gaan met het sportteam? Of omdat je bijvoorbeeld een familieweekend wilt organiseren? In deze gevallen is het ideaal om een groepsaccommodatie bij een plaats in de buurt van Nijmegen te boeken. Zo verblijf je met zijn allen op een gezellige plaats.

U komt niets te kort op een groepsaccommodatie nabij Nijmegen

Wanneer u verblijft op de groepsaccommodatie van De Schansehoeve, gelegen in Alphen en dus niet ver van Nijmegen, bent u van alles voorzien. De accommodatie ligt middenin de natuur. U kunt er terecht met maximaal 50 personen. Een flinke groep dus. Verblijft u het liefst in een respijtzorg appartement? Ook dan bent u bij deze accommodatie op de juiste plaats.

Wat is er allemaal te doen op een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen?

Tijdens uw verblijf op de groepsaccommodatie nabij Nijmegen gaat u zich geen moment vervelen. Er is van alles te doen. Zo is de accommodatie gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving. Hier maakt u indrukwekkende wandel- en fietsroutes. Het is dan ook mogelijk om een fiets te huren bij De Schansehoeve. Wilt u iets bijzonders meemaken? Ook dat kan geregeld worden. Bekijk de omgeving bijvoorbeeld van bovenaf door een ballonvaart te maken. Zo maakt u uw weekend weg tot iets onvergetelijks.

Gaat u voor de luxe van een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen?

Wilt u een idee krijgen van hoe het is om op een accommodatie te verblijven? Lees dan verder, u krijgt een digitale tour. De kamers zijn modern en volledig ingericht. Op de begane grond is een recreatieruimte met daarin tafels en comfortabele stoelen. Hier kunt u eten en borrelen. Ook is er een knusse zithoek. Er is ook een keuken aanwezig, zodat u zelf kunt koken als u dat wilt. Ziet u het al voor u hoe u in deze mooie accommodatie verblijft?