WV-Olympia
Image default
Toerisme

Het verschil in luxe en exclusieve reizen

Er is een verschil tussen luxe vakanties en exclusieve vakanties. TravelPA heeft hier veel ervaring mee. De exclusieve reizen en vakanties bestaan uit rondreizen waarbij uw gebruikmaakt van een privéchauffeur die u naar de verschillende bestemmingen rijdt. Daarnaast slaapt u onderweg in tophotels zodat u van alle comfort bent voorzien. Dineer tijdens het reizen slechts in vermaarde restaurants zodat u optimaal kunt genieten. Denk aan unieke accommodaties zoals boetiek hotels waar geen massatoerisme voorkomt. De eigenaren van deze hotels hebben de kamers met veel zorg ingericht en voorzien u van de beste service.

Maak een keuze uit diverse unieke verblijfsmogelijkheden

Naast boetiekhotels kan het ook zomaar zijn dat u tijdens het maken van exclusieve reizen in prachtige, kleinschalige strandhotels overnacht. Deze hotels behoren echt tot de wereldtop en bestaan vaak uit ruime en stijlvol ingerichte villa’s. Neem een duik in het privézwembad en maak gebruik van een eigen butler die u helpt om uw verblijf ontzettend prettig te maken. Gaat u liever op safari in plaats van naar het strand? Een safari-lodge is dan precies wat u nodig heeft. Exclusiviteit en oprechte aandacht worden hier zoals vanzelfsprekend aangeboden! Wij bieden voorbeeldreizen aan die natuurlijk volgens uw wensen aangepast kunnen worden.

Kies voor unieke bestemmingen

U zult misschien exclusieve reizen automatisch koppelen aan verre reizen. Echter hoeft dit zeker niet het geval te zijn. Struin langs de bijzondere wijngaarden in Toscane. Kampeer in een privé kamp in de woestijnen van Dubai. Bewonder de migratiereis van diverse wilde dieren in Tanzania en sluit af met een strandvakantie in Zanzibar. Verblijf in een betoverend resort op de Seychellen. Geniet van culinaire hoogstandjes in Thailand. Of zwem in uw privézwembad in een villa op Bali. De mogelijkheden voor exclusieve reizen zijn bij een specialist als TravelPA eindeloos. Bekijk de website en geniet van prachtige ervaringen.

https://www.travelpa.nl