WV-Olympia
Image default
Toerisme

Een camperplaats in de prachtige omgeving van Zeeland

Bent u op zoek naar een camperplaats in Zeeland vlakbij het strand? Dan kunt u het beste naar Camping Weltevreden gaan. Deze camping bevindt zich in een prachtige omgeving, vlakbij het Zeeuwse Walcheren. Met de recreatie zit het wel goed bij deze camping, want u kunt in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. U hoeft niet eens een fiets mee te nemen, want er zit een fietsverhuur in de buurt. Daarnaast is er een uitgebreid recreatieprogramma als u in het hoogseizoen gaat. Dus ook als u met kinderen op vakantie gaat, is er genoeg te beleven. Bovendien profiteert u bij deze camping van gratis wifi. Dan zult u zich ook op regenachtige dagen vermaken. Daarnaast maakt dit het gemakkelijk om activiteiten in de omgeving op internet op te zoeken.

Met het gezellige dorp Zoutelande op een steenworp afstand

Vanaf uw camperplaats in Zeeland op Camping Weltevreden kunt u gemakkelijk het prachtige dorp Zoutelande bezoeken. De afstand is zo klein dat u er vanaf de camping zo naartoe bent gelopen. In dit gezellige dorp valt veel te beleven. Zo zijn er in dit dorp verschillende restaurants waar u heerlijk kunt eten. Daarnaast is er een typisch Zeeuwse markt te vinden en worden er in het hoogseizoen talloze activiteiten georganiseerd. Bovendien kunt u ook in de buurt van dit dorp heerlijk uitwaaien aan het strand en een prachtige wandeling of fietstocht maken. Ook voor uw boodschappen kunt u hier terecht, want het dorp beschikt over een supermarkt. Haalt u liever uw broodjes op de camping zelf? Ook dat is mogelijk, want de camping beschikt over een broodboetiek met zonnig terras.

Geniet van de prachtige natuur

De omgeving van Camping Weltevreden biedt prachtig natuurschoon en de mogelijkheid om heerlijk uit te waaien op het strand. Bovendien valt er op deze camperplaats en de omgeving in Zeeland genoeg te beleven. U kunt hier zowel terecht voor een actieve wandel- of fietsvakantie, als voor een relaxte strandvakantie. Met het brede aanbod aan activiteiten dat in de omgeving van de camping te vinden is, zult u zich in ieder geval niet vervelen.

http://www.campingweltevreden.nl/