WV-Olympia
Image default
Vakantie

Een camping in Brabant voor een vakantie vol kinderplezier

Als u op zoek bent naar een geschikte camping voor uw hele gezin, kijk dan ook eens naar een camping in Brabant. In de provincie Brabant is er namelijk meer dan genoeg te doen voor zowel kinderen als de ouders. Zo kunt u natuurlijk naar het welbekende pretpark de Efteling, maar kunt u ook naar bijvoorbeeld de Beekse Bergen. Verder is het centrum van Tilburg en Breda ook zeker een bezoekje waard.

Dé camping in Brabant met veel faciliteiten voor de kinderen

Als u op vakantie bent, dan is het fijn als uw kinderen zich goed kunnen vermaken. Op deze manier komt u zelf ook nog eens toe aan het lezen van een boek of het voeren van een goed gesprek. Linberg Park in Brabant onderscheidt zich van andere campingparken doordat er veel verschillende faciliteiten voor kinderen aanwezig zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van meerdere zwembaden, een speelparadijs, vele speeltuintjes en natuurlijk een animatieteam. In de zomervakantie worden er een tal van activiteiten georganiseerd waar u of uw kinderen aan mee kunnen doen. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen. Ook voor oudere kinderen en volwassenen is er op deze camping in Brabant genoeg te beleven.

Kom met een tent, camper of kies voor een stacaravan

Bij deze camping in Brabant kunt u terecht met uw tent of camper, maar kunt u ook een vaste staplaats huren voor het plaatsen van een stacaravan of een chalet. Alle plaatsen hebben vaste elektriciteit en een waterpunt. De camping staat in een bosrijk gebied en kan als uitvalbasis dienen voor een tal van uitstapjes. Op het terrein zelf zult u zich ook niet snel vervelen.

Wandelen en fietsen in de provincie Brabant

Behalve een bezoek aan de Efteling of de Beekse Bergen, vraagt de bosrijke omgeving van Brabant om fiets- en wandeltochtjes. U kunt diverse fiets- en wandelroutes in deze provincie vinden. Ook qua natuur heeft de provincie u een hoop te bieden.

https://linbergpark.nl