WV-Olympia
Image default
Vakantie

Het bedrijf voor caravan occasions nabij Zuid-Holland

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waar ze caravan occasions verkopen in de buurt van Zuid-Holland, bent u bij Caravancentrum Waterland op de juiste plek. Hier vindt u een breed aanbod aan verschillende caravans. In 1978 is dit bedrijf begonnen met de verkoop van Bergland caravans in Oostzaan en is later verhuisd naar Purmerend. In 1980 is deze specialist dealer geworden van Hobby caravans, waaraan in 1999 ook een dealerschap van Fendt caravans werd toegevoegd. Door deze fantastische en leidende merken in de caravanwereld, is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste caravanbedrijven van Noord-Holland.

Een ruime keuze tussen diverse caravans

Door de verscheidene dealerschappen van deze specialist nabij Zuid-Holland, heeft een ruime keuze tussen diverse caravan occasions. Van een ouder tot een nieuwer model en van een beperkt maximaal toelaatbaar gewicht tot een ruime hoeveelheid; u vindt het in het brede assortiment van Caravancentrum Waterland. Bij deze specialist vindt u altijd een caravan die aansluit bij uw situatie. Bent u op zoek naar een caravan met twee slaapplaatsen om er op uit te trekken met uw partner? Of juist op zoek naar een caravan die tot wel zes of acht slaapplaatsen biedt voor het hele gezin? Bij dit bedrijf zijn beide type caravans beschikbaar. Geef uw voorkeuren door en een specialist helpt u bij het vinden van de ideale caravan voor uw toepassing.

Profiteer van een scherpe prijs

Heeft u een van de caravan occasions nabij Zuid-Holland op het oog van Caravancentrum Waterland? Dan profiteert u bij de aankoop hiervan van een scherpe prijs. Doordat ze bij dit bedrijf altijd een grote voorraad van toonaangevende merken inkopen, kunnen zij u de caravans aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Kijk dus gerust rond tussen alle occasions en kies voor een model dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarbij hebben ze bij deze specialist al meer dan 40 jaar aan hun klanten bewezen dat u hier zeker bent van goede service en nazorg!

https://www.caravancentrumwaterland.nl/