WV-Olympia
Image default
Vakantie

Kies ervoor om een vouwwagen te kopen en ga op vakantie in eigen land

Wil je dit jaar eens op vakantie in eigen land? Dan is kamperen een goede optie! Er zijn genoeg campings in Nederland, dus je kunt altijd wel een mooie plek vinden. Ga bijvoorbeeld naar de Veluwe of juist naar de kust. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt en kunt jouw verblijf eenvoudig meenemen. Wil je echter geen camper of caravan, maar liever ook geen tent? Dan is een vouwwagen een goede middenweg. Met een vouwwagen beleef je de echte kampeerervaring, maar heb je wel nog de nodige luxe. Wil je weten waar je het best een vouwwagen kunt kopen? Dat is bij Smitveld! Dit bedrijf is al sinds 1995 gespecialiseerd in de productie en verkoop van diverse vouwwagens en toebehoren.

Voor welke vouwwagen kies jij?

Bij Smitveld bieden ze vier verschillende modellen vouwwagens aan: Violist, Ruebist, Patist en Lodgist. Alle vouwwagens hebben hun eigen eigenschappen en voordelen. Wil je een kleine, tweepersoons vouwwagen kopen? Kies dan voor de Patist. Ben je met een groter gezelschap, van vier tot zes personen? Dan kun je beter voor de Lodgist gaan. De Patist en Ruebist zijn middelgroot en geschikt voor twee tot vijf personen. Welke vouwwagen je ook kiest, je profiteert altijd van verschillende voordelen. Zo zijn de vouwwagens door het unieke opzetsysteem eenvoudig en snel op te zetten. Ook kun je ze makkelijk vervoeren op de AL-KO systeemchassis met oplooprem, die standaard bij elke vouwwagen geleverd wordt.

Kies jouw favoriete model vouwwagen

Wanneer je een vouwwagen gaat kopen bij deze specialist, heb je dus de keuze uit verschillende modellen. Weet je niet goed welke vouwwagen voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met de specialisten van Smitveld en vraag advies. Ook ben je van harte welkom in hun showroom in Heiloo, waar je de vouwwagens met eigen ogen kunt bekijken.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/