WV-Olympia
Image default
Vakantie

Een recreatiepark dat zeer geschikt is voor een karpervisvakantie

Voor een karpervisvakantie is Recreatiepark De Groote Vliet een perfecte locatie. Dit prachtige recreatiepark ligt niet alleen in een groene omgeving waar goed gewandeld, gefietst en gevist kan worden, maar heeft zelfs een eigen visvijver. In deze visvijver zwemmen verschillende vissoorten. Denk hierbij aan palingen, witvissen, voorn en snoekbaarzen. Geniet van een ontspannen vakantie op dit park. U mag twee hengels per persoon meenemen, zodat u met meerdere hengels tegelijk kan vissen. Ook kan u bij de receptie voor een visvergunning terecht. Dit recreatiepark wilt u ook wanneer u spontaan op karpervisvakantie gaat, voorzien van verschillende benodigdheden.

Neem uw trouwe viervoeter mee en verblijf in een vakantiehuis waar honden toegestaan zijn

Recreatiepark De Groote Vlier beschikt, naast een grote visvijver die gebruikt mag worden voor een kapervisvakantie, ook nog andere voordelen.Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat u uw trouwe viervoeter liever niet alleen thuis laat wanneer u op vakantie gaat. Daarom bieden wij een speciaal vakantiehuis aan waar honden zijn toegestaan. Geniet van de vele faciliteiten op het park zoals een sportveld, receptie, eetcafé en natuurlijk de visvijver. Maak prachtige wandelingen in het mooie en groene omliggende gebied en verken het landschap van West-Friesland. Recreatiepark De Groote Vliet vraagt slechts een kleine vergoeding voor een verblijf met honden.

Ontdek de parels van de omgeving

Dankzij de vele faciliteiten die aanwezig zijn op het park, is het niet moeilijk om te genieten van een geslaagde karpervisvakantie. U kunt genieten van de faciliteiten op het park, maar ook genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Bezoek de historische driehoek en verken plaatsen als Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Ook zijn er verschillende prachtige natuurgebieden in de omgeving. Deze gebieden zijn zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten. Neemt u uw trouwe viervoeter mee? Verblijf in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan en geniet samen van een geslaagde vakantie.