WV-Olympia
Image default
Vervoer en transport

Fietsenwinkel Nijmegen: voor jou ideale model.

Wist jij dat er wel 42 verschillende soorten fietsen bestaan? Kom naar de fietsenwinkel in Nijmegen waarbij de jongens van Brouwer Bike Store samen met jou jouw model fiets uitzoeken. Bij de Brouwer Bike Store is er een ruime keuze aan E-bikes en stadfietsen. Bij de Brouwer Bike Store staat dagelijks een team van specialisten voor je klaar om voor jou de ideale fiets uit te zoeken. Sinds 1988 heeft de Brouwer Bike Store al ervaring in de koop- en verkoop van fietsen. Ook kunnen zij jou oude fiets repareren zodat deze weer als nieuw is.

Wist je dit al?

Nederland heeft meer fietsen dan inwoners: gemiddeld leggen wij Nederlanders 1000 kilometers per jaar op de fiets af! Dit gemiddelde wordt vooral bewerkstelligd door de jeugd. Zij leggen gemiddeld 2000 kilometer per jaar af, bijvoorbeeld naar school of naar vriendjes. Fietsen is ook helemaal niet nieuw. Al 200 jaar geleden werd de eerste fiets gemaakt, wel is het nu voor iedereen veel meer toegankelijk. Zo zijn er tegenwoordig elektrische fietsen en fietsen voor mensen met een beperking. De langste afstand die ooit op een fiets is afgelegd is 475.26 kilometer; maar liefst 12 uur! Deze recordhouder is gek genoeg geen Nederlander, maar een Sloveen.

Zin om te fietsen: kom naar de fietsenwinkel in Nijmegen

Heb je nu zelf zin gekregen om te gaan fietsen? Kom naar de Brouwer Bike Store in Nijmegen. Ook online is een grootschalig aanbod te vinden van E-bikes tot stadfietsen van bekende merken zoals Batavus, Cortina, Gazelle, Giant, Huka en Sparta. De mannen van Brouwer Bike store hebben al meer dan 30 jaar ervaring en bieden de beste service en een eerlijk en deskundig advies. Wil je graag een vrijblijvend advies of een proefrit plannen dat kan! Zowel in de zaak als via de site. Al met al is Brouwer Bike Store de fietsenwinkel in Nijmegen! Misschien word jij wel de nieuwe recordhouder? Durf jij het aan?

Gerelateerde artikelen

Een professionele taxi vinden?

Een elektrische bakfiets kopen geeft veel gemak

Uw Taxi Arnhem brengt u overal naartoe