WV-Olympia
Image default
Vervoer en transport

Een elektrische bakfiets kopen geeft veel gemak

De kinderen naar school brengen, boodschappen doen; het gaat in de stad gemakkelijker op de fiets dan met de auto. Alleen heeft een fiets maar een beperkte ruimte voor het vervoer van personen en spullen. Op een standaard fiets passen immers maar twee kinderzitjes en fietstassen zijn vaak niet groot genoeg om alle inkopen voor een heel gezin in te vervoeren. Gelukkig biedt een bakfiets uitkomst. Door een bakfiets te kopen, behoudt u het gemak van een fiets, maar heeft u veel meer transportcapaciteit dan met een simpele stadsfiets. Een bakfiets is licht en wendbaar, maar als u veel kinderen of goederen moet vervoeren, kan het toch zwaar trappen zijn. Zeker met wind tegen! In dat geval is een elektrische bakfiets ideaal. Deze geeft u trapondersteuning, zodat u niet helemaal buitenadem op uw eindbestemming aankomt. Dat is wel zo comfortabel.

Veel keuze uit merken en modellen

Wilt u een elektrische bakfiets kopen? Dan zit u bij Fietskar.nl helemaal goed. Dit is de grootste webwinkel met fietskarren en heeft ook een fysieke winkel in Hilversum. Zowel in deze winkel als online heeft u bij deze aanbieder volop keuze uit diverse bakfietsen. Deze zijn er in verschillende formaten en prijsklassen. Ook kiest u uit verscheidene merken, waaronder Gazelle, Croozer en Urban Arrow. Kom langs en laat u adviseren of bestel eenvoudig online.

Ook voor accessoires

Bij deze aanbieder kunt u ook diverse accessoires voor uw elektrische bakfiets kopen. Denk hierbij aan bagagedragers, bankjes en vloermatten. Fietst u door de regen? Met een regenhuif en speciale poncho is dat geen enkel probleem. Zo komen u en de kinderen niet doorweekt aan op het schoolplein. Wel zo prettig.

Altijd een uitstekende service

Bij Fietskar.nl profiteert u altijd van een uitstekende service. Bij een bestelling van € 75,- of meer wordt deze gratis bezorgd. U ontvangt de producten binnen drie dagen en heeft dertig dagen de tijd om, indien gewenst, te retourneren. Dat is pas service!