WV-Olympia
Image default
Woning en Tuin

Geniet van een goede nachtrust met de bedden van Schramm

Een goede nachtrust is natuurlijk ontzettend belangrijk. Wanneer u lekker geslapen heeft zit u vol positieve energie en verloopt de dag vaak ook een stuk prettiger. Het houdt het lichaam en de geest gezond. Een goede nachtrust begint natuurlijk bij een comfortbal bed. Bij Bergers Interieurs vindt u een uitgebreid assortiment met toplabel bedden waar u elke dag weer op kunt vertrouwen. Kies bijvoorbeeld voor het twee-matrassen systeem of ervaar de voordelen van een boxspring van Schramm. Met een specialisatie van al ruim 85 jaar, kunt u gegarandeerd genieten van een boxspring van het merk Schramm. Deze bedden zijn 100% handgemaakt in Duitsland, tijdloos en ontzettend duurzaam. Ervaar een perfect slaapcomfort vanaf nu!

Profiteer van een optimale ondersteuning

De slaapproducten die u vindt bij Bergers Interieurs zijn van hoogwaardige kwaliteit. Doordat constant de laatste ontwikkelingen in de gaten worden gehouden, weet u zeker dat u profiteert van optimaal slaapcomfort. De producten van Schramm worden op ambachtelijke wijze geproduceerd. Een boxspring van Schramm is niet alleen uniek, maar ook van hoge kwaliteit en voorzien van een origineel design. De matrassen worden perfect afgestemd op het gewicht en uw lichaamsbouw waardoor u geniet van een optimaal ondersteunend vermogen. Zo weet u zeker dat u perfect ligt waardoor u geen last van uw rug of schouders krijgt tijdens het slapen. Schramm is een A-label zodat u ook een optimale productkwaliteit ervaart. Wilt u dat uw Schramm boxspring perfect aansluit bij de rest van het interieur van uw slaapkamer? Kom dan langs bij Bergers Interieurs en kies de stof die u mooi vindt. Zo is uw nieuwe bed geheel naar wens.

Kom langs bij deze specialist en laat u adviseren

Bent u benieuwd naar het slaapcomfort van de bedden van Schramm? Kom dan gerust langs in de showroom van Bergers Interieurs in Berkel & Rodenrijs, in de omgeving van Rotterdam. Laat u adviseren door een specialist en vind het slaapcomfort waar u recht op heeft!

https://bergers.nl