WV-Olympia
Image default
Vakantie

Overnachten in De Biesbosch is een magische ervaring

Wanneer u op zoek bent naar een uniek kampeerterrein in de prachtige Nederlandse natuur, is het overwegen van Nationaal Park De Biesbosch zeker de moeite waard. Door te overnachten midden in de natuur komt u pas écht tot rust. Kijk uit op het open water, word wakker met fluitende vogels om u heen en geniet van al het groen waarmee u omringd bent. Voor een complete vakantie in de prachtige Nederlandse natuur zit u bij Biesboschvakantie helemaal goed.

 

Een rustgevende vakantie midden in de natuur

Overnachten in De Biesbosch heeft iets magisch. Midden in de natuur geniet u van de flora en fauna, maar ook van de dierengeluiden om u heen. Het is een waar avontuur! De Biesbosch is gelegen in de buurt van de randstad, maar ook bij de Noord-Brabantse steden waardoor het vanuit vele richtingen goed bereikbaar is. De twee kampeerterreinen van Biesboschvakantie liggen midden in het park, waardoor er uitstekend gekampeerd kan worden. Kies het natuurkampeerterrein wanneer u optimaal wilt genieten van plant en dier, of ga voor ruimte en rust en kies de mini-camping voor een gemoedelijke sfeer. Wanneer u ervoor kiest om te overnachten in de Biesbosch, heeft u volop keuze uit verschillende activiteiten. Ontdek de aangrenzende kreek per kano, verken het park, spot verschillende dieren, ga fietsen, wandelen of rust wat uit in het park. Kortom: u hoeft zich geen moment te vervelen!

 

Reserveer eenvoudig online

Ziet u zo’n overnachting in het prachtige Biesbosch wel zitten? Wanneer u kiest voor Biesboschvakantie bent u verzekerd van een unieke camping op een prachtige locatie. Onderneem talloze activiteiten en maak uw vakantie een waar avontuur. U bent tevens van alle gemakken voorzien: er zijn goede heren- en damesvoorzieningen in het sanitair gebouw en er is plek om ’s avonds een vuurtje te maken en eens goed achterover te leunen. Bekijk de website voor meer informatie of reserveer eenvoudig uw overnachting in de Biesbosch online.

https://www.biesboschvakantie.nl