WV-Olympia
Image default
Alarmsysteem

Het ajax alarmsysteem

Het nieuwe draadloze beveiligingssysteem Het ajax alarmsysteem draadloos bedienen
Het is je aller grootste nachtmerrie. De deur achter je dichtdoen om een weekend weg te gaan om er vervolgens achter te komen dat er is ingebroken. Je spullen zijn gestolen en vernield. Het ergste is nog dat er inbrekers in je huis zijn geweest. Dat rampscenario wil je natuurlijk altijd voorkomen. Maar hoe kan je dit dan voorkomen? Schakel het ajax alarmsysteem in om je voortaan weer veilig te voelen in je eigen huis.

Beveiliging voor je huis
Als er is ingebroken in je huis voelt dit ontzettend vervelend. Je voelt je niet meer veilig in je eigen huis. Het idee dat er vreemde mensen in je huis zijn geweest en je spullen hebben meegenomen is ondragelijk. Je bent misschien wel bang dat dezelfde inbrekers nog een keer terugkomen. Deze angst vinden wij verschrikkelijk. Om je weer een veilig gevoel te geven helpen we je graag met ons uitgebreide alarm systeem.

Van angst naar weer lekker wonen
Het is heel begrijpelijk dat je bang bent en je niet meer prettig voelt in je eigen huis. De inbrekers wisten op de een of andere manier je woning binnen te dringen. Dat voelt niet prettig en daarom wil je er alles aan doen om je weer thuis te voelen. Je bent niet voor niets verliefd geworden op je huis. Zorg ervoor dat deze vervelende situatie je woonplezier niet afneemt. Zodat je weer lekker kan genieten van je prachtige woning.

De voordelen van ons systeem:
Er zijn verschillende voordelen van ons professionele systeem. Naast dat ze je een veilig gevoel geven en buitenstaanders buiten de deur houden zijn er nog vele andere voordelen.
• Schaf een alarm aan zonder verborgen abonnementen.
• Er is geen verplichte meldkamer waar het systeem aan wordt gekoppeld
• Het systeem ziet er stijlvol uit en past bij elk interieur
• Het systeem is eenvoudig in te stellen en dit kan je eenvoudig zelf doen
• Via je telefoon krijg je meldingen over vreemde situaties in je huis
• Dit systeem is prima te gebruiken in combinatie met huisdieren
• Krijg een melding bij mogelijke waterschade
• Bij rook, hitte of hoge Co krijg je ook een melding op je telefoon

Waarom wil je een alarm inschakelen?
Op het moment dat je er een inbraak plaatst vindt in huis wil je maar één ding.
Het nooit meer mee maken. Deze vervelende en onveilige gebeurtenis wil je snel achter je laten. Zorg ervoor dat je voortaan veilig kan wonen met je gezin. Voorkom dat vervelende indringers je huis nog een keer binnen dringen.

Ons ajax alarm ziet er stijlvol uit, is geschikt voor huisdieren en geeft naast de veiligheid tegen inbrekers ook nog eens meldingen bij hitte, rook, hoge Co en waterschade. Dit alarmsysteem is dus alles wat je nodig hebt om veel onnodige schade te voorkomen. Wil je meer informatie neem dan contact op met een van onze medewerkers.

https://ajax-alarmsystemen.nl/