WV-Olympia
Image default
Bedrijven

Bescherm uzelf tegen de gevolgen van klimaatverandering

Door de klimaatverandering en de opwarming van de aarde ontstaan er ook steeds meer felle buien, die gepaard gaan met hevig onweer, waarbij er veel bliksemontladingen zijn. Hierdoor wordt de kans vergroot dat uw woning of bedrijfspand wordt getroffen door de bliksem, waardoor er brand kan ontstaan. Zulke gevaarlijke situaties komen ook nog eens extra vaak voor in oudere panden, heel hoge panden of bijvoorbeeld schitterende woonboerderijen met een rieten kap. Gelukkig biedt Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. de oplossing. Hiermee hebben zij jarenlange ervaring. Verder werken ze in een zeer groot werkgebied, dat zich uitstrekt in de gehele Benelux, maar ook in Duitsland en zelfs daarbuiten.

Verschillende vormen van bliksembeveiliging

Behalve de alom bekende bliksemafleider zijn er nog veel meer manieren om aan bliksembeveiliging te doen. Deze kan zowel inwendig als uitwendig zijn en er zijn verschillende manieren van aarding. Daarnaast kunnen ook elektriciteitskabels en bovenleidingen extra beschermd worden, aangezien deze extra gevoelig zijn voor blikseminslag. Ook ontwerpt Mulhuyzen Bliksembeveleiliging B.V. verschillende soorten aardingssystemen. Hierbij wordt u persoonlijk geadviseerd, waarna uw persoonlijke systeem wordt ontworpen en geïnstalleerd. Vervolgens wordt uw bliksembeveiliging regelmatig gecontroleerd op eventuele gebreken. Zo weet u zeker dat u nu en in de toekomst goed bent beschermd tegen blikseminslag en de eventuele brand die hierdoor kan ontstaan. En dat voor een marktconforme prijs.

Laat uw oude bliksemafleider renoveren

Wanner u een oude woning bewoont of een oud bedrijfspand heeft, kan het zijn dat deze is voorzien van een verouderde bliksemafleider. Deze waren voorheen nog niet zo geavanceerd. Hierdoor kan het zijn dat u nog niet voldoende bent beschermd tegen bliksem, en hierdoor niet goed bent voorbereid op het veranderende klimaat. Laat daarom de juiste bliksembeveiliging vakkundig installeren door deze specialist. U weet dan zeker dat u goed op de toekomst bent voorbereid, hoe zeer het klimaat ook veranderd.