WV-Olympia
Image default
Tweewielers

Hoe u het meeste uit uw Alpina Trial Bike haalt?

Een Alpina Trial Bike is een fiets die is ontworpen voor gebruik op trails en off-road terrein. Hij heeft geen vering en wordt geleverd met een aluminium frame, waardoor hij licht en duurzaam is. De fiets heeft ook schijfremmen en hydraulische schijfremmen die te vinden zijn op duurdere fietsen. De handvatten zijn gemaakt van echt leer, wat zorgt voor comfortabele grip tijdens lange ritten of races. De Alpina Trial Bike heeft een diamanten frame, het sterkste ontwerp voor offroad rijden. De fiets heeft ook korte remafstanden, waardoor de berijder meer controle heeft. De fiets is gemaakt door het Duitse bedrijf Alpina Bikes, speciaal voor proefrijders, omdat ze iets nodig hadden dat hen meer snelheid en behendigheid zou geven, terwijl het toch licht en wendbaar genoeg was om door de paden te manoeuvreren zonder vast te komen zitten of over je stuur te gaan.

Wat is belangrijk voor de eerste rit?

Voor je eerste rit op een Alpina bike is het belangrijk om met de volgende tips rekening te houden;

  • Oefen met rijden in een veilige omgeving met weinig verkeer voordat u uw eerste rit maakt in een druk gebied
  • Oefen met stoppen en starten
  • Draag een helm!

 

Lekke band, en nu?

Een lekke band is een veelvoorkomend probleem waar de meeste mensen mee te maken hebben. Het kan frustrerend zijn om niet over het gereedschap te beschikken dat nodig is om de band te repareren. Een bandenreparatieset is een oplossing die tijd en energie bespaart. Er zijn veel soorten reparatiesets voor lekke banden. Sommige hebben meerdere tools die een uitgebreidere oplossing voor het probleem mogelijk maken. Anderen zijn kleiner van formaat, maar worden geleverd met alles wat nodig is om een lekke band snel en gemakkelijk te repareren.

 

Beste accessoires voor alpina trial bike

Het belangrijkste bij het kopen van accessoires voor je alpina trialbike is dat je moet gaan voor kwaliteitsaccessoires die niet snel kapot gaan of problemen geven als je op ruig terrein rijdt. Vermijd het gebruik van goedkope accessoires die kunnen roesten en de lak van de fiets kunnen beschadigen. Er zijn verschillende accessoires die je kunt kopen als accessoire voor bij je fiets. Denk aan onder andere:

  • Een achterspatbord
  • Een Alpina achterlicht
  • Alpina bar end trial
https://kidsbikes.nl/alpina-trial