WV-Olympia
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren doet u via een recreatiepark

Heeft u extra geld liggen en wilt u in vastgoed investeren? Dan is er een grote kans dat u niet weet waar u moet beginnen. Hoe vindt u een investering vinden u zeker weet dat deze geld zal opleveren en hoe draagt u er zorg voor dat uw spaargeld groeit? Een van de opties die u heeft, is om te investeren in een vakantiehuisje op een recreatiepark. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Center Parcs Vastgoed een recreatiewoning te bezitten in de Belgische Ardennen, langs de Hollandse kust of in een ander Europees land. Het grote voordeel van deze regeling is dat het park het beheer van uw woning op zich neemt en u hier elk kwartaal een vast inkomen voor terugkrijgt.

In vastgoed investeren met zekerheid

Een regeling zoals boven omschreven geeft u natuurlijk een bepaalde zekerheid. U weet voordat u uw handtekening zet al exact hoeveel u zal verdienen tijdens de looptijd van uw overeenkomst. U heeft zelf verder geen omkijken naar het huisje, want het park verzorgt het verhuren en het onderhoud ervan. Ook als u zelf gebruik wilt gaan maken van uw recreatiewoning, dan is dit mogelijk en hierover maakt u afspraken met het park. Een dergelijke investering via een bekende naam en met duidelijke inkomsten geeft u een zeldzame zekerheid in een vrij onzekere wereld.

Een investering in de toekomst

Gaat u in vastgoed investeren, dan is dit natuurlijk altijd met de droom om hier uw vermogen mee te vergroten. Het zou fijn zijn dat u, als u met pensioen gaat, een bron van inkomsten heeft waarop u kunt vertrouwen en waarvan u kunt leven. Misschien wilt u uw kinderen een goede start geven en mogelijkheden voor ze verschaffen die u anders misschien nooit voor ze had gerealiseerd. Via Center Parcs Vastgoed gaat u veilig investeren in de toekomst.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/