WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Leuke recepten met filet americain

Ben je een echte liefhebber van filet americain? Dan ben je niet de enige, want de smeersels van Ladessa worden in groten getale verkocht in menig supermarkt. Deze filet americain is zo gelieft vanwege de unieke samenstelling van ingrediënten. Hoe deze spread precies wordt gemaakt, is een groot geheim waarvan alleen Ladessa meer weet. Wat wel algemeen bekend is, is dat de filet americain van dit merk met kop en schouders boven die van andere merken uitsteekt. In vele blinde smaaktesten zijn ze namelijk verkozen tot lekkerste filet americain. De blinde smaaktesten waar ze helaas geen koppositie hebben weten te bemachtigen, zijn ze wel in de top drie geëindigd. Het is daarom zeker aan te raden om deze filet americain eens te proeven. Maar wat maak je precies met dit heerlijke smeerseltje? Er zijn tal van mogelijkheden. Lees verder en ontdek enkele recepten waarbij de filet americain van Ladessa heerlijk smaakt.

Filet americain werkt geweldig bij de borrel

Komen er vrienden over de vloer? Of heb je familieleden of collega’s uitgenodigd voor een borrel bij jou thuis? Dan wil je vast en zeker ook een smakelijke borrelplank maken waar jouw gasten heerlijk van kunnen genieten. Met filet americain zijn er tal van mogelijkheden wat betreft de borrelplank. Maak bijvoorbeeld miniquiches met de vegetarische versie van filet americain, namelijk: tomaat americain. Of maak verrukkelijke gevulde eitjes met filet americain en ui. Wat ook altijd een geliefde snack is tijdens de borrel: toastjes met filet americain speciaal en olijven. Wil je het liever wat simpeler houden? Dan werkt breekbrood met filet americain als smeerseltje natuurlijk ook altijd!

Doe inspiratie op

Wil je graag meer inspiratie opdoen en meer recepten ontdekken waar je de heerlijke Ladessa filet americain in kunt verwerken? Bezoek dan zeker de website van Ladessa, want daar vind je een overzicht van allerlei verrukkelijke hapjes en gerechten. Ook voor de lunch kun je hier voldoende inspiratie opdoen.

https://ladessa.nl/

Gerelateerde artikelen

Bent u op zoek naar een gepaste catering?

Een nieuwe start-up : catering Groningen

Tonijn in blik: een gezonde en lekkere keuze