WV-Olympia
Image default
Auto's en Motoren

Privé auto leasen

Voordelig in een nagenoeg nieuwe auto rijden? Het kan!
Veel mensen kiezen ervoor om een tweedehands auto te kopen die al wat ouder is. Dan blijft het autorijden immers nog betaalbaar? Een occasion van enkele jaren oud voor de deur zetten, laat staan een compleet nieuwe auto, is voor velen eenvoudigweg een te dure optie. Gelukkig zijn er goede oplossingen voor mensen met een beperkt budget om toch in een nagenoeg nieuwe wagen te rijden, namelijk kiezen voor leasen van een privé auto. Autorijders die gaan voor een privé auto leasen rijden niet alleen in een haast spiksplinternieuwe, moderne auto. Maar ze benutten daarnaast van nog enkele andere voordelen van deze manier van autorijden.

Waarom de vraag naar leaseauto’s groeit
De groeiende vraag naar een privé auto leasen komt niet uit de lucht vallen, maar is verklaarbaar. Een toenemend aantal zzp’ers, maar ook particulieren, kiest voor deze vorm van vervoer. Maar waarom eigenlijk? Welke pluspunten heeft een privé auto leasen zoal?

 

  • Een auto leasen zorgt ervoor dat je één compleet bedrag per maand betaalt waarin alle kosten zijn opgenomen. In het maandbedrag zijn de kosten voor de verzekering, reparaties, de wegenbelasting en de apk verwerkt. Het enige dat periodiek zelf betaald moet worden zijn de benzinekosten.
  • Voordeliger in een nieuwe auto rijden dan via privé auto lease is bijna niet mogelijk. Voordelig is dat je een grote keuze hebt aan modellen, merken en uitvoeringen, vaak voor een scherpe prijs.
  • De kosten voor autorijden zijn bij een privéauto heel inzichtelijk. Je weet precies wat je per maand waaraan betaalt en komt niet voor onverwachte financiële surprises te staan.
    Bekijk ons autopark leaseauto’s en reserveer jouw favoriete bolide
    Bij de voordeliger verhuurder XLEasy kun je terecht voor tal van eigentijdse, nieuwe merken modellen leaseauto’s, tegen concurrerende tarieven. Heb je haast? Geen paniek! Een leaseauto reserveren is bij XLEasy snel, met een paar muisklikken, geregeld.