WV-Olympia
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar een Nissan dealer?

Naar een Nissan dealer in Harderwijk hoeft u niet verder te zoeken. Bij Nissan van de Bunte kiest u uit verschillende modellen, waaronder de MICRA, JUKE, QASHQAI, X-TRAIL,GT-R en de NAVARA. Het deskundige personeel kan u alles vertellen over ieder type en denkt graag met u mee. 

Wellicht ontvangt u binnenkort al uw sleutels bij de dealer van Nissan van de Bunte.

 

Kom met uw auto langs de werkplaats 

Naast dat Nissan dealer in Harderwijk beschikt over een mooie showroom, grenst er ook een werkplaats aan de showroom. Daarom bent u bij Van de Bunte ook aan het juiste adres voor onderhoud aan uw auto. Denk hierbij aan een APK Keuring, verlichting controle, een kleine of grote beurt een zomer / wintercheck, een zomer / winterwissel en een banden controle / wissel.

 

Zes dagen per week een open showroom in Harderwijk

Heeft u al een bepaald model in gedachten waar u uzelf al in ziet rijden? Of bent u simpelweg benieuwd naar de modellen waar u uit kunt kiezen bij de Nissan dealer in Harderwijk? In beide gevallen bent u zes dagen per week van harte welkom in de showroom van de Nissan garage Harderwijk. 

De showroom van Nissan van de Bunte is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.