WV-Olympia
Image default
Entertainment

Stretchtenten huren voor een geslaagde barbecue

Stretchtenten huren kan uw barbecue behoeden voor een fiasco. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: het weer is perfect, dus u nodigt vrienden en/of familie uit voor een fijne barbecue-avond. De barbecue gaat aan, de eerste drankjes worden geschonken, er is muziek en iedereen heeft het naar zijn zin en dan: de eerste druppels. Geheel onverwacht wordt u getroffen door zo’n typisch Nederlandse zomerbui. Uw barbecue kunt u nog wel afschermen, maar hoe zit het met uw gasten? Die laat u niet in de regen staan en al dat heerlijke vlees binnen opeten, is gewoon niet hetzelfde. Dat is geen barbecue. Er is een eenvoudige manier om dit scenario te voorkomen: stretchtenten huren. Voor bij u in de tuin heeft u waarschijnlijk al genoeg aan het huren van een enkele tent. Zelfs onder de kleinere tenten die bijvoorbeeld door Olijslagers Tentenverhuur worden verhuurd, kunt u met gemak enkele tientallen mensen kwijt.

De tent is eenvoudig opgezet

Een tent in uw tuin tijdens bijvoorbeeld een barbecue, is altijd gezellig. Alleen: u heeft misschien helemaal geen zin om veel moeite te doen om een tent op te zetten. Daarom is stretchtenten huren de oplossing: een stretchtent is een stuk eenvoudiger opgezet dan bijvoorbeeld een partytent. Het is simpelweg een kwestie van palen plaatsen en het doek spannen. Een stretchtent ziet er ook een stuk mooier uit dan een partytent en voegt veel meer sfeer toe. Omdat de wanden open zijn, houdt u de sensatie van buiten zitten. Geniet van een heerlijk stuk vlees zonder de brandende zon, maar met een fris windje.

Ook geschikt voor een kleinere tuin

U hoeft geen gigantische tuin te hebben. U kunt prima stretchtenten huren die in een tuin met gemiddelde afmetingen passen. U kunt de palen plaatsen op een manier die in uw tuin past, dus ook voor een onregelmatig gevormede tuin is er een oplossing.

https://www.olijslagers.nl/