WV-Olympia
Image default
Entertainment

Uw uitje is een succes met glow in the dark midgetgolf

Bent u op zoek naar een geschikte locatie waar u een gezellige dag kunt organiseren voor uw vrienden, familie of collega’s? Overweeg dan eens partycentrum Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. U heeft hier de mogelijkheid om uit diverse activiteiten te kiezen, u denkt bijvoorbeeld aan glow in the dark midgetgolf, karten of een escape room. Het is dus een ideale locatie voor uw volgende uitje. De verscheidenheid aan activiteiten bij deze specialisten zorgt ervoor dat er voor iedereen in uw gezelschap een leuke activiteit is. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een potje glow in the dark midgetgolf in Poeldijk doen met uw gezelschap? Reserveer dan direct uw plek.

Ga voor een arrangement

Bent u niet enkel op zoek naar een plek waar u een ronde glow in the dark midgetgolf kunt doen, maar wilt u graag een dagvullend programma organiseren? Kies er in dat geval voor om een arrangement af te sluiten bij deze experts. U combineert dan eenvoudig diverse activiteiten met een heerlijke lunch of diner. U besluit bijvoorbeeld om ’s ochtends te gaan karten op de grootste kartbaan van Europa, vol met uitdagende bochten en bruggen. U heeft daarnaast vast honger gekregen, waardoor een heerlijke lunch niet misstaat. U heeft hierdoor weer hernieuwde energie voor het middagprogramma, waar u bijvoorbeeld kiest voor een ronde glow in the dark midgetgolf. U gaat de uitdaging aan om te zien wie van uw gezelschap het beste kan golfen. U waant zich op de golfbaan van deze specialist steeds in andere werelden, omdat er vijf verschillende thema’s zijn gerealiseerd. Dit geeft een extra element aan de activiteit.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de verschillende activiteiten die u kunt doen bij deze specialist uit Poeldijk, Zuid-Holland? Neem dan gerust contact op met hen. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u voor een arrangement kiest.

https://www.vanderende.com/